Eladó ház Tormásliget 150 nm
Eladó ház Tormásliget 150 nm
Eladó ház Tormásliget 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8153204
Referenciaszám: H486695
Feltöltve: 17 napja

Tormásliget eladó családi ház 6 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
323 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1516 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 585 Ft
Második évtől
204 953 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas vármegyei településen, Csepregtől 6 km-re, Tormásligeten kínálom megvételre ezt a 2 generáció együttélésére, vagy vállalkozási célra is alkalmas családi házat. A 60-as években épült ingatlant 30 évvel ezelőtt tetőtér ráépítéssel bővítették. Mindkét szinten 3 szoba, konyha, fürdőszoba áll a tulajdonosok rendelkezésére. Fűtéséről gáz és vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az ingatlan jó állapotú, kívülről és a tető felől is szigetelt, nyílászárói műanyagok. A vízvezetékrendszer és a villamoshálózat mindkét szinten megújult. Az alsó lakrész az új tulajdonos igényei szerint felújításra szorul, míg a felső lakás folyamatosan karbantartott, azonnal költözhető. Az ingatlanhoz tartozik egy 1516 m²-es gondozott telek, mely tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez, élvezheti a csendet és a nyugalmat, de akár gazdálkodásra is alkalmas. Termő gyümölcsfák, konyhakert teszi teljessé az ingatlan előnyeit. Az udvaron működő kutat találunk, így az öntözés is megoldott. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a soproni vasútvonal a települést érinti, de az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közeli főútvonalak -így a nagyobb városok (Kőszeg, Szombathely)- is könnyen elérhetőek. A településen falusi CSOK igénybevehető, így ideális választás lehet fiatal családok számára. Ha Ön és családja szeretne elszakadni a város zajától és egy csendes, nyugodt környezetben élni, akkor ez az ingatlan az Ön számára ideális választás. Ha bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen mi mindent megteszünk azért, hogy az Ön igényeinek megfelelő ingatlant találjuk meg! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY