Eladó ház Szügy 80 nm
Eladó ház Szügy 80 nm
Eladó ház Szügy 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163145
Referenciaszám: M279538
Frissítve: 1 napja

Szügy eladó családi ház 2+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
687 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
520 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 838 Ft
Második évtől
232 421 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szügyben, Nógrád vármegyében kínálok eladásra egy a teljesség igényével ujragondolt kertes házat komplett berendezéssel. Az ingatlan a település központjában helyezkedik el, idilli, parkos környezetben, autentikus tájházak ölelésében. Mintegy 520 nm.-es éppen ideális méretű, csodaszép kertje ápolt, gondozott, örökzöldekkel és cserjékkel tarkított, kíváncsi szemektől elszeparált. Az ergonomikusan kialakított, meseszép lakóház földszintjén tágas nappali mellett , konyha étkezővel, előszoba, kamra, gardrób és egy wc kézmosóval található, emeletén két hálószoba, közlekedő és tágas fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan teljes körűen felújításra került a közelmúltban. Új tető, szigetelt falak és nyílászárók, padlóburkolatai és festése szintén új minden helyiségben. Villany és víz vezetékei egyaránt újak. A fűtésrendszer is újonnan telepített modern kondenzációs kazán radiátorokkal és padlófűtéssel, alternatív fűtésként két inverteres klíma is rendelkezésre áll. A vadonatúj modern gépekkel szerelt konyha, és az összes további bútor, berendezés a vételár részét képezi. Tágas szép terasza közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a ház mögött tároló található. Összességében elmondható hogy a teljesség igényével kivitelezett, magával ragadó, modern ergonomikusan kialakított élettér, tökéletes választás egy család számára, alacsony rezsivel, igen gazdaságosan fenntartható. Szügy Balassagyarmattól 5, Budapesttől mintegy 80 kilométerre található. A vármegye leggazdagabb községe , infrastruktúrája egyedülálló, mindent megtalálunk a faluban amire szükségünk lehet, óvoda, iskola, bölcsőde, házi orvos, posta, élelmiszerbolt, és temérdek munkalehetőség. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY