Eladó ház Szügy 150 nm
Eladó ház Szügy 150 nm
Eladó ház Szügy 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142204
Referenciaszám: 205704111
Frissítve: 3 napja

Szügy eladó családi ház 5 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
352 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
974 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan gyermekes családoknak kitűnő választás, mert mindenkinek lesz elég helye, akár több generáció részére is. Befektetők részére szintén tökéletes lehet munkásszállónak, vagy két különböző lakás kialakítására, valamint vállalkozás részére, ugyanis az egyik garázs szerelőaknával ellátott és elfér benne egy nagy teherautó is. Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. A tulajdonosa nagy gondossággal építette, ahol több mint 40 évig élt. Ez idő alatt tovább bővítette, így lett kialakítva 2 lakrész, 2 garázs és 380 V-os erősáram is kiépítve. Falazata tégla, a tető alu trapézlemezből van, amely alatt megfelelően le van szigetelve. Az egyik tetőtérbe épített szoba stílusosan galériával lett bővítve. A ház 5 szobából, 2 fürdőből, két garázsból, egy kazánházból áll, illetve a nappali és az étkező egyben van. Eltolt szintjeinek köszönhetően az ingatlanban további szobákat lehet kialakítani. A fűtés gázcirkón keresztül történik radiátorok hőleadásával, továbbá vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, valamint egy hangulatos cserépkályha színesíti a nappalit, ami szintén működő képes. A nappali tágasságának és otthonos kialakításának köszönhetően a család központi színtere lehet, illetve egy kisebb baráti társaság fogadására is alkalmas. Szeretné, ha gyermekének nagy tere lenne a szabadban játszani? Egy 800 m²-es udvar ezt lehetővé teszi, illetve egy jól felszerelt játszótér található 200-300 m-re az ingatlantól. Kertészkedés esetén az öntözéshez nem kell a vezetékes vizet használnia, mivel a szükséges vízellátást egy bőséges hozamú ásott kút biztosítja. A kert kis ráfordítással lenyűgöző látványt fog nyújtani, és kiváló lehetőséget kínál a pihenésre. Az ingatlan Szügynek az egyik zsákutcájában található, amely a nyugalmat garantálja. Az erkélyre kilépve maximálisan megtapasztalhatja ezt a környezetet. Ide kiülve egyszerűen élvezheti a napsugarakat, de kikapcsolódhat egy könyv társaságában is egyaránt. Szügyöt Nógrád megye leggazdagabb falujaként tartják számon, mivel négy nagy multinacionális vállalat a település önkormányzatát gazdagítja. Balassagyarmattól 5 km és Budapesttől 85 km-re található. A közsgében van általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség, amelyek 3-5 perc sétával elérhetőek. Elnyerte a tetszését? Vegye fel velem a kapcsolatot a részletekért. Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
HH (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréczi Péter Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréczi Péter Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY