Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős 75 nm
Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős 75 nm
Eladó ház Szolnok, Szandaszőlős 75 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8162279
Referenciaszám: 697200321
Feltöltve: 7 napja

Szolnok eladó családi ház 3 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
305 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
720 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 878 Ft
Második évtől
96 772 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szandaszőlős csendes utcájában, belterületi, zárt kerti tetőteres családi ház eladó, szolnoki lakásra cserélhető!   A házhoz pár méter murvás út vezet, mely az Eper útról nyílik. Csendes, fákkal, díszített környék, kevés, kedves szomszéd. Itt elbújhat a város zajától, mégis Szandaszőlős frekventált helyén lakhat.   A könnyűszerkezetes, tetőteres ház 2021-ben épült. Jelenleg kb 80%-os a készültségi szint. -a tető Lindab lemez, 10cm szigeteléssel  -beton alap, a falakban 15cm szigetelés  -villanyvezetékelés kész, 32A -műanyag nyílászárók beépítve  - konyhai, fürdőszobai kiállások kiépítve  - a tetőtérben 1 szoba (16nm) kész, lakható, a másik szoba kialakítható    A stresszes építkezés nagy része elkészült, a belső teret mégis saját ízlése szerint alakíthatja, építheti. Saját stílusa, igénye szerint fejezheti be új otthonát, melyben Ön lesz az első lakó.   A kert kényelmes méretű, körbe kerített.   Víz, villany bevezetve. Csatorna, gáz az utcában jelenleg nincs. Belterületi, zártkerti ingatlan. Per és tehermentes.    Értékegyeztetéssel szolnoki lakás csere érdekel.   Irányár 22 900 000 Ft.   Hívjon bizalommal.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Falfűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízteraszvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY