Eladó ház Szolnok 93 nm
Eladó ház Szolnok 93 nm
Eladó ház Szolnok 93 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7990944
Referenciaszám: 697200281
Frissítve: 12 napja

Szolnok eladó családi ház 1 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
235 484 Ft/m²
93 m²
Alapterület
662 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szereti a természetet? Szeretné reggel a város zaja helyett a madarak csicsergését hallgatni? Szeretne kertészkedni, önfenntartó életmódot folytatni? Csendre, nyugalomra vágyik biztonságos lakókörnyezetben? Szíve, munkája, kötelezettségei mégis Szolnok közelében tartják? Megtalálta álmai otthonát! Szolnok egyre felkapottabb, zártkerti részén, a belvároshoz közel, csendes, rendezett, aszfaltozott úton kínálok állandó lakhatásra alkalmas 3 szintes házat.   A házba lépve a konyha - étkező található, melyből a nappali nyílik. Innen nyílik a fürdőszoba, illetve lépcsőn feljutunk a beépített tetőtérbe, lefelé pedig a betonozott, száraz pincébe.   A ház tégla építésű, 5cm szigetelést kapott.  A tetőtér beépített, szükség esetén több szobára is elválasztható. A pince a kertből és a házból is megközelíthető, akár egy teljes lakrész kialakítására is alkalmas.   A 660nm-es kert gondozott, egy nagy méretű, fedett filagoria biztosítja a hétvégi sütögetés helyszínét. Termő szőlő, virágzó kert fokozza a vidéki életérzést.   Az ingatlan kivett, zártkert. Nem kifüggesztés köteles, de sajnos  nem hitelezhető.    Az utca csendes, rendezett, nyugodt.   Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.   Irodánkban teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézésre van lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízpincebútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY