Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 90 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 90 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158864
Referenciaszám: H486951
Feltöltve: 9 napja

Százhalombatta eladó családi ház 4 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
1 032 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
527 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 619 Ft
Második évtől
367 951 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényesen felújított bruttó 119 nm emeletes családi ház Dunafüreden Százhalombattán eladó! - telek mérete 527 nm, - 3 szobás + nappali, 2 fürdőszobás - tehermentes, vegyes falazattal - alapterülete bruttó 119 nm, melybe 20 nm-es terasz is beletartozi - tágas nappali cserépkályhával is rendelkezik - fűtést gáz (cirko) - 2 db klíma - redőny és szúnyogháló szinte minden helyiségben - 2015-ben cserélve lettek a nyílászárók (Aluplast IDEAL 4000 típusú 70mm-es, 5 légkamrás) - 10cm-es grafit hőszigetelés - földszinten padlófűtés került kialakításra - 2021-ben lettek a fürdőszobák teljeskörűen felújítva illetve az emeleti konyha is - 20 nm-es garázs + fáskamra + szerszámos helyiség fedett résszel - kerti locsolás fúrt kútról házivízművel - a padlás ház teljes hosszában bejárható, pakolható - rezsije alacsony, most 21 000 .-/hó (villany, víz, gáz, szemétszállítás) - kiváló elhelyezkedése miatt a környék ellátottsága is kitűnő - a városközpont és a bevásárlóközpont mindössze sátatávolság vagy 2 perc autóút - tömegközlekedés könnyen elérhető - a környék biztonságos és csendes - a természet szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT CSALÁDOKNAK, AHOL IGAZI, HANGULATOS, BARÁTSÁGOS, NYUGODT KÖRNYÉKEN KERESIK OTTHONUKAT! Itt a lehetőség, SAJÁT ÁLMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA Hívjon minél hamarabb, még mielőtt elkapkodják Ön elől! Ha ez az ingatlan megfelel jövőbeni elképzeléseinek, nézzük meg együtt! Érdemes! Akár hétvégén is! Hitel ügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással szívesen állunk rendelkezésükre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1963
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY