Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 130 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 130 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 130 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8150835
Referenciaszám: H486559
Feltöltve: 14 napja

Százhalombatta eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
691 538 Ft/m²
130 m²
Alapterület
427 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Százhalombattán 1988-ban előregyártott panelekből épített és szigetelt, tetőtér beépítéses családi házat kínálunk megvételre, mely nettó 130 nm, a telek 427 nm. Az ingatlan frekventált helyen található, Százhalombatta rózsadombján. Az ingatlan pince részén található egy nagy méretű garázs, tároló, valamint kazánház. Földszinten szép tágas terasz, nagy nappali, előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba és külön WC található. Az emeleten közlekedő, WC, és három hálószoba lett kialakítva. Falazata vastag panel, közötte 30 cm-es hőszigetelő anyag, valamint külső Dryvit szigetelés 8 cm, + nemes vakolattal. A födém betongerendás, nyeregtetős, Bramac cseréppel fedve. Fűtést központi gázkazán szolgáltatja, ezen felül a kémény kétlyukú így lehetőség van alternatív fűtésként kandalló építésére is. A meleg vizet programozható hőtárolós gázkazán szolgáltatja. Hőleadás radiátorral illetve aljzatban rézcső melegítésével megoldott. Burkolatai mázas kerámia és parketta. Nyílászárók thermo fa szerkezetűek, redőnnyel ellátva. Utolsó felújítás 2008-ban volt, festés 2010-ben. Az ingatlanban marad a beépített-és gépesített konyha. A kert gyönyörű, örökzöld, virágos, piknikező kialakítva, kemence, kerti világítás, fúrt kút, automata öntözőrendszer, tuják,cserjék, kerti tipegővel kiépítve. A garázs egy nagy autó és + motor tárolására alkalmas, de két kisebb autó is elfér. A kertben további 2 autó beállása is megoldható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Terasz:
20,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solymosi Ágnes Otthon Centrum - XIII. kerület - Pozsonyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solymosi Ágnes Otthon Centrum - XIII. kerület - Pozsonyi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY