Eladó ház Sóly 242 nm
Eladó ház Sóly 242 nm
Eladó ház Sóly 242 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8132031
Referenciaszám: 169162
Frissítve: 3 napja

Sóly eladó családi ház 8 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
106 914 Ft/m²
242 m²
Alapterület
1215 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169162 hivatkozási számú sólyi családi ház. **ELADÓ LUXUS CSALÁDI HÁZ SÓLYON – Álmai otthona várja!** **Helyszín: SÓLY, a nyugalom szigete!** Szeretne egy nyugodt, festői környezetben élni, ahol minden családtag kényelmét biztosított? Most elérhető ez a csodálatos, 236 nm-es családi ház, amely ideális választás lehet gyermekes családok számára! **Otthon, ahol a kényelem találkozik a luxussal** - **Lakótér:** 236 nm, ahol mindenki megtalálja a saját helyét. - **Telek mérete:** 1215 nm, rengeteg hely szabadtéri tevékenységekre. - **Építés éve:** 2006, modern és időtálló építési technikákkal. **Tágas és világos belső terek** A házban 3 TÁGAS NAPPALI várja, hogy a családi összejövetelek helyszíne legyen. Az 5 KÉNYELMES HÁLÓSZOBA biztosítja a nyugodt pihenést minden családtagnak, míg a 4 FÜRDŐSZOBA és 5 KAMRA extra kényelmet nyújtanak. A DÉL-NYUGATI tájolású helyiségekben minden nap élvezheti a természetes fény előnyeit. **Praktikus és energiatakarékos megoldások** A ház két külön lakrésszel rendelkezik, így DUPLA ENERGIA KVÓTA vonatkozik rá. Az ingatlan HŐSZIGETELT, VETEMEDÉSMENTES külső nyílászárókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a komfortos hőmérsékletet minden évszakban. A gáz cirkó és kandalló fűtés pedig gondoskodik a meleg és hangulatos otthonról. **Kényelmes parkolási lehetőség** A házhoz 3 GÉPKOCSI SZÁMÁRA KÉNYELMES UDVARI PARKOLÓ tartozik, így sosem kell aggódnia, hogy hova álljon az autókkal. **Csodálatos környezet és kilátás** A környék CSENDES és NYUGODT, ideális helyszín gyermekes családok számára. Csodálatos kilátás nyílik a környező dombokra, amelyek garantálják a nyugalmat és kikapcsolódást. A hatalmas, világos terek még tovább növelik az otthon kellemes atmoszféráját. **Extra lehetőségek és rugalmasság** Az ingatlanhoz tartozik egy kivételes melléképület, amely számtalan lehetőséget rejt – legyen szó műhelyről, vendégházról vagy akár egy második otthonról. Emellett, veszprémi lakás beszámítása is szóba jöhet, így még rugalmasabb a költözés. **Irányár:** 129.900.000 HUF Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és legyen ez az ingatlan az Ön családjának új otthona! **Érdeklődés esetén hívjon bátran: Mikás Péter – +36-20-415-2192** Várjuk hívását, hogy megmutathassuk álmai otthonát! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sólyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169162 Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY