Eladó ház Litér 150 nm
Eladó ház Litér 150 nm
Eladó ház Litér 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8161122
Referenciaszám: 319017
Frissítve: 3 napja

Litér eladó családi ház 3 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
933 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
992 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 771 Ft
Második évtől
591 616 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzelje el, hogy mindössze 6 km-re a Balatontól és 8 km-re Veszprémtől, Litéren található ez a páratlan ingatlan! Egy tágas családi ház és egy különálló épületben elhelyezkedő 4 kertkapcsolatos apartman lakás várja új tulajdonosát. A két lakóépület együttesen 300 nm és 990 nm telken helyezkednek el. Az egyszintes épületek 10 cm vastag külső hőszigeteléssel, Dryvit szigetelő vakolattal, az apartmanházban a mennyezeten 25 cm vastag szigeteléssel, továbbá a tetőt minőségi Tondach cserép fedi, így biztosítva a tartósságot és az energiahatékonyságot. A családi ház 150 négyzetméteres alap területével, nagy terasszal és tágas tereivel ideális otthon lehet, ahol a kreativitását, képzeletét bevetve a lakórészt igénye szerint alakíthatja ki. A fűtést és a meleg vizet saját gázkazán biztosítja. Az újszerű apartmanok között két 40 négyzetméteres 2 szobás lakás és két 1 szobás garzon található, 34 és 36 négyzetméteresek. A nyílászárók modern műanyagból készültek, az apartman lakások praktikusan amerikai konyhás kialakítással méretre készült beépített új konyhabútor minden szükséges készülékkel felszerelt, beleértve a mosógépet, az elektromos sütőt, az indukciós főzőlapot, az elszívót és a kerámia mosogatót, így az új tulajdonos azonnal élvezheti az otthoni főzés örömeit. A zuhanyzós fürdőszoba és a WC egy helyiségben lettek kialakítva. Az udvar gondozott, füves, örökzöldekkel díszített, és az épületeket kamerarendszer figyeli, így biztosítva a biztonságot. A parkolás gondtalan, hiszen az épület előtti udvaron, valamint a környéken ingyenesen van lehetőség. A bicikliút közelsége a Balaton és a Bakony felé páratlan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a természet felfedezésére. Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőség, Balaton 6 km, Veszprém 10 km , valamint Budapest egy órás autóútra való távolságra elérhetők. Ennek köszönhetően az apartmanok is könnyen kiadhatók, így biztosítva a folyamatos bevételt. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődés esetén kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Telefonon előre egyeztetett időpontban megtekinthető. +36 30 140 3328 Dream-Ing-Álomból Otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
C
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY