Eladó ház Siklós 170 nm
Eladó ház Siklós 170 nm
Eladó ház Siklós 170 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8153254
Referenciaszám: 318693
Frissítve: 6 napja

Siklós eladó családi ház 6 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
322 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 511 Ft
Második évtől
231 998 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Lenyűgöző Családi Ház Siklóson! 5 hálószoba, nappali, dupla garázs! Ez a kivételes ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, ami ideálissá teszi akár két generáció együttélését. Az alsó szinten előtér, konyha, étkező, nappali, szoba, két fürdőszoba (zuhanyzós és kádas) és kamra található. A felső szinten három hálószoba, közlekedő, fürdőszoba, 18 nm-es loggia, valamint egy olyan helyiség, amely igény esetén konyhaként is funkcionálhat. Két terasz és amerikai konyha is tartozik az ingatlanhoz, a garázsban pedig szerelőakna található, és ásott kút is van az udvaron. Műszaki jellemzők: Fűtés: vegyes tüzelésű kazán és új, kondenzációs kombi Viessmann gázkazán Vízszűrő és vízlágyító berendezés Műanyag nyílászárók Szigetelt tető 380V, 3 fázisú áramellátás Inverteres klíma mind az alsó, mind a felső szinten Gépesített konyha: főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtő Biztonsági kamerák minden oldalon Az ingatlanhoz tartozik egy dupla garázs, melléképületek és boltíves pince. Kemence az udvaron és egy 802 nm2 telek is tartozik az ingatlanhoz. A háztól nem messze boltok, óvoda, iskola, fürdő és kórház is elérhető. Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 323 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 323 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY