Eladó ház Siklós 110 nm
Eladó ház Siklós 110 nm
Eladó ház Siklós 110 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8136848
Referenciaszám: HZ062121
Feltöltve: 1 hónapja

Siklós eladó családi ház 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
540 909 Ft/m²
110 m²
Alapterület
638 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 110 nm, egyszintes, felújított családi ház eladó Siklós kedvelt részén!Eladó egy egyszintes, 2 nagyméretű hálószobával és egy 35 nm-es nappalival rendelkező 110 nm alapterületű és 40 nm alagsori helyiséggel rendelkező családi ház Siklóson, a város kedvelt családi házas övezetében. Az ingatlan egy 638nm nagyságú telken fekszik, parkolás az udvarban fedett kocsibeállóban. A ház 2018-ban esett át teljes felújításon, amely magában foglalja a tető cseréjét, a teljes fűtésrendszer korszerűsítését, új nyílászárok beépítését, homlokzati szigetelést. A házban új modern konyhabútor került beépítésre, amely a vételár részét képezi. Háromféle fűtési lehetőség található a házban: gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán, két darab hűtő-fűtő klíma.Ez a ház ideális választás mindazok számára, akik egy azonnal költözhető modern kialakítású otthonra vágynak. A felújításoknak köszönhetően a ház alacsony rezsiköltségekkel fenntartható, kényelmes és barátságos életteret biztosít lakói számára. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez!Ingatlan beszámítás lehetséges siklósi vagy pécsi panellakás esetében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY