Eladó ház Remeteszőlős 220 nm
Eladó ház Remeteszőlős 220 nm
Eladó ház Remeteszőlős 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142950
Referenciaszám: H483067-4667676
Frissítve: ma

Remeteszőlős eladó családi ház 4 szobás: 319 millió Ft

319 millió Ft
1 450 000 Ft/m²
220 m²
Alapterület
730 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 043 063 Ft
Második évtől
1 348 040 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tökéletes Otthon a Napfényes Hegyoldalon Remeteszőlősön, Adyliget és Nagykovácsi között a napfényes hegyoldalon egy 220 m2-es, 3 hálószobás családi ház várja új lakóit. Ez az otthon tökéletes választás egy család számára, ahol minden tér gondosan átgondolt és tervezett, hogy maximálisan kihasználja a természet adta lehetőségeket. Az ingatlan kialakításánál elsődleges szempont volt a tágas, légies terek megteremtése, valamint a természetes fény beáramlásának maximalizálása. A modern design és a zen kert tökéletes harmóniát teremt, egy olyan helyet, ahol az otthon és a környezet tökéletesen összeolvad. A kertben egy bájos tó teszi még varázslatosabbá a környezetet, ahol nyugodt pillanatokat tölthet el család és barátok együtt. Az American International School of Budapest az Ingatlantól 2 perc autóútra található és 8 perc alatt elérhető a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium. Műszaki részletekben sem kell kompromisszumot kötnie. Az ingatlan Wywblock technológiával épült, így kiváló minőségű és energiatakarékos. A hőszivattyú gondoskodik az energiahatékonyságról, míg a mennyezet hűtés és fűtés, valamint a padlófűtés biztosítja a kényelmet bármely évszakban. Környék: Nagykovácsiban kiépült Linum Udvar tökéletesen kiszolgálja az itt élők igényeit (Prima, Gyógyszertár, Repeta Étterem, Sport Centrum, Orvosi Rendelő, Zölség-Gyümölcs üzlet, Kertészet, Automata Benzinkút és Auto mosó, Posta) Ha szeretne otthont teremteni magának ebben a lenyűgöző környezetben, ne habozzon! Hívjon és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
A+
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY