Eladó ház Göd 548 nm
Eladó ház Göd 548 nm
Eladó ház Göd 548 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7420259
Referenciaszám: HZ029311
Frissítve: 1 napja

Göd eladó családi ház 6 szobás: 325 millió Ft

325 millió Ft
593 066 Ft/m²
548 m²
Alapterület
2313 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 062 682 Ft
Második évtől
1 373 395 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Gödön a Pacsirta utcában!Az ingatlan paraméterei tekintélyt parancsolóak, a 2313 nm-es dupla telken 548 nm-es ház épült 2007-ben, az akkori legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. A ~100 nm-es amerikai konyhás nappali mellett, 5 szoba, 3 fürdőszoba, szauna, háztartási helyiségek kerültek kialakításra. A konyhában kizárólag Miele beépített gépek találhatók a teljesség igénye nélkül: hűtő, sütők széles választéka, mosogatógép, főzőlap, rostlap, kávéfőző. A sütés-főzés közbeni pára- és szagelszívást a konyhasziget feletti ipari elszívó biztosítja. A ház teljes bútorzata a vételár részét képezi.Az ingatlan melegét gázkazánról üzemeltetett padlófűtés és hőszivattyú szolgáltatja, a téli esték hangulatát pedig az étkező részen lévő kandalló adja. Az új tulajdonosok biztonságát távfelügyelethez bekötött riasztó és kamerarendszer garantálja.A ház nem csak a benne lakóknak nyújt kényelmet és tágas tereket, a ~70 nm-es teremgarázs akár 4 autó befogadására is alkalmas. Mi más fokozhatja a kényelmet, mint egy a - részben fedett - teraszra épített medence. A kertben kialakított grillterasz kiváló lehetőséget biztosít családi vagy baráti összejövetelek lebonyolítására. A tulajdonos az építés során a kutyákra is gondolt, akár több kutya tartására is alkalmas kennel található a telek egyik sarkában.További extrák: - központi porszívó,- elektromos redőny,- öntöző rendszer,- kerti tó.Az elhelyezkedés kiváló azoknak, akik a nyüzsgéstől távolabb, úgy szeretnének élni, mintha minden nap luxus körülmények között nyaralnának. Az M2-es autópálya 10 percen belül megközelíthető, ahonnan a Budapest belvárosa 20 perc.Az ingatlan készen arra, hogy élettel töltsék meg! Jöjjön el, nézze meg és legyen az Öné ez az oázis!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Erkély:
34 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Dávid Duna House - Göd Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Dávid Duna House - Göd Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY