Eladó ház Nyíregyháza, Örökösföld 236 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Örökösföld 236 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Örökösföld 236 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143505
Referenciaszám: 198200878
Frissítve: ma

Nyíregyháza eladó családi ház 5 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
762 288 Ft/m²
236 m²
Alapterület
1187 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 588 235 Ft
Második évtől
760 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ismerősök gyakran kérdezik tőlem , hogy tudok-e ajánlani nekik egy jó vételt. De mi a jó vétel ? A tapasztalatom azt mutatja, hogy nagyon sok összetevőn múlik mire az eladó és a vevő egymásra találnak. Hiába van viszonylag olcsón árazva egy ingatlan ha az a vevőnek nem tetszik illetve a viszonylagosan magasra árazott lakás, ház vagy egyéb felépítmény is gazdára talál mert ott van az emóció ezért arra a kérdésre, hogy van-e jó vétel csak közhellyel lehetne válaszolni.   Eladásra kínálom Nyíregyháza egyik legfrekventáltabb családi házas övezetében található mediterrán stílusban épült két szintes családi házat amely a megtekintés után biztos érzelmeket fog kiváltani az érdeklődőből. Ingatlan jellemzői  Alapterület és Telek: - Az ingatlan alapterülete: 238 m² - Telek területe: 1187 m² - Parkolás: Dupla garázs, 39 m² Szerkezetek és Komfort: - Falazat: 38 cm vastag Phoroterm tégla, 8 cm szigeteléssel - Külső nyílászárók: Műanyag szerkezet - Belső nyílászárók: Egyedi gyártású fa beltéri ajtók - Komfort: Duplakomfortos - Tájolás: KNY (kelet-nyugati) - Burkolatok: Kerámia és laminált - Fűtés: Kondenzációs gázkazán padló- és radiátoros hőleadással, szobánként szabályozható termosztátokkal (6  db), vízteres kandalló - Hűtés: Inverteres hűtés/fűtés 3 db klímaberendezéssel - Központi porszívó és víztisztító berendezés - Napkollektor 300 literes tárolóval - Kamera és riasztó rendszer Helyiségek: - Szobák száma: 5 - Nappali: + Nappali - Konyha és étkező: Konyha + étkező - Fürdőszobák száma: 2 (káddal, zuhannyal, WC-vel) - WC: 2  Egyéb helyiségek: Terasz (34 m²), előtér, garázs, kazánház, közlekedők, lépcsőházak, gardrób, borospince Kert és Külső Terület: - Parkosított kert fúrt kúttal - Fedett nyárikonyha kemencével, díszburkolattal - Részben alápincézve (borospince) Egyéb Információk: - Mediterrán stílusú - Azonnal költözhető Igény esetén teljes berendezéssel, bútorokkal együtt is eladó, külön megállapodás alapján Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, lépjen velünk kapcsolatba még ma!        

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY