Eladó ház Nyíregyháza 220 nm
Eladó ház Nyíregyháza 220 nm
Eladó ház Nyíregyháza 220 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8117535
Referenciaszám: HZ061615
Frissítve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 5 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
817 727 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1178 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a Bujtosi-tó közelében , 2 szintes PRÉMIUM MINŐSÉGBEN, MEDITERRÁN  STÍLUSBAN megépült ,ÖNÁLLÓ családi ház  ELADÓ!A tópart közeli övezetben a városközponthoz közel, eladásra kínálom ezt a páratlan szépségű és minőségben megépült,impozáns,elegáns, jó elosztású ingatlant.Az ingatlan jellemzői:-Telekméret :1187 nm- Netto alapterület  219 nm!- 38-as tégla , teljes homlokzati szigetelés  8 cm-A ház fűtése : gázkazán , elektromos fűtés , vízteres kandalló (padlófűtés, radiátorok)- 6 körös fűtésrendszer , 6 külön termosztát , minden külön vezérelhető(távolról vezérelhető)- a lakótér: nappali, konyha, étkező,5 szoba, gardrób és 2 fürdő - kétállásos garázs (40 nm) 6 méter széles Hörmann szigetelt elektromos garázskapuval, kocsi mosásra a garázs teljesen alkalmas a szűrt víz és a lefolyók kialakítása miatt.- A sok kényelmi extra mellett helyet kapott még a központi porszívó és a víztisztító berendezés ami a házba beérkező vizet azonnal , szűrt állapotban  szállítja a belső rendszerbe- aluredőnyök és rovarháló, alsó szinten elektromos a szinten kézi mechanikus. Az ingatlanban helyet kapott még- a napkollektor egy 300 literes tartályra kötve meleg vizet biztosít otthonunkba.- 3 db klíma ,- csodálatos burkolatok , eredeti fa lépcső és egyéb különlegességek a ház minden pontjában!- az emeleten infraszauna - teljes kamera és riasztó rendszer   Az udvar parkosított , gyönyörű fák , cserjék, csodálatos pázsit amiről egy korszerű öntöző és locsolórendszer gondoskodik az év mindennapján.Az udvarban található még egy kis borospince és egy gyönyörű konyhakert!Vendégek  fogadására a hátsóterasz és a mellette található teljesen felszerelt nyári konyha, étkező+ egyedileg gyártott kemence, fürdő-wcAz ingatlan elhelyezkedése, kialakítása és kényelmi extrák  sokasága  miatt, bátran ajánlom minden korosztály számára , akár 2 generációnak is!Az ingatlanban található bútorzatok, külön alkutárgyát képzik megvételnél!A teljes vételár bútorzattal 189.000.000 Ft mely az összes bútorzatot és szaunákat is tartalmazza!Azonnal  költözhető! További információkért, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csisztu Csilla Duna House - Nyíregyháza, Szegfű utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csisztu Csilla Duna House - Nyíregyháza, Szegfű utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY