Eladó ház Mohács 62 nm
Eladó ház Mohács 62 nm
Eladó ház Mohács 62 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8156543
Referenciaszám: 830_sri
Frissítve: 1 napja

Mohács eladó családi ház 3 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
532 258 Ft/m²
62 m²
Alapterület
255 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mohácson, a déli városrészen eladó egy jó állapotban lévő családi ház. A lakóépületben három szoba, egy világos konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC és egy folyosó található. A külső nyílászárók nagy része hőszigetelt, az ablakok redőnyösek és szúnyoghálóval ellátottak, biztosítva ezzel a kellemes belső klímát és a rovarok elleni védelmet. A ház központi fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja, ami kényelmes és megbízható megoldás. A tetőtér beépíthető, ami további bővítési lehetőségeket kínál a jövőbeni tulajdonosok számára. Az ingatlanhoz több melléképület is tartozik, köztük egy kazánház és egy konyhakert, ami ideális a kertészkedés szerelmeseinek. A tégla falazatú lakóház folyamatosan karbantartott és jó állapotban van, így azonnal költözhető. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet családosok számára, akik egy nyugodt és barátságos környezetben szeretnének élni. Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, hívjon bizalommal és tekintse meg az ingatlant személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágoskamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY