Eladó ház Mohács 115 nm
Eladó ház Mohács 115 nm
Eladó ház Mohács 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8146062
Referenciaszám: 827_sri
Frissítve: 1 napja

Mohács eladó családi ház 2 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
286 087 Ft/m²
115 m²
Alapterület
362 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 576 Ft
Második évtől
139 030 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**MOHÁCSON, BELVÁROSI CSALÁDI HÁZ ELADÓ!** Fedezze fel Mohács szívében ezt a KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, tégla falazatú családi házat! EZ A JÓ ÁLLAPOTÚ INGATLAN remek lehetőségeket kínál Ön és családja számára. A ház lakható állapotban van, egy egyszerű festés után azonnal költözhető! A burkolatok jó állapotúak. A fűtést és meleg vizet egy KOMBI GÁZKAZÁN biztosítja. A külső nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok pedig redőnyösek és szúnyoghálósak, amelyek tovább növelik a komfortérzetet. A HÁZ TETŐJE kb. 25 éves, kitűnő állapotú, még a födém is hőszigetelt. Az ingatlan praktikus elrendezéssel rendelkezik: előszoba, konyha-étkező, fürdő WC-vel, kamra és két tágas szoba található benne. TOVÁBBI KÉT KÜLÖNÁLLÓ, TÉGLA FALAZATÚ MELLÉKÉPÜLET is része a teleknek. Az egyik, a ház folytatásaként épült, a másik pedig a telek hátsó részén helyezkedik el. Ez az utóbbi 42 m²-es épületrész szerkezetkész állapotú, többségében csempékkel és járólapokkal burkolt. KIS ÁTALAKÍTÁSSAL KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSSZÉ ALAKÍTHATÓ. A földszinten egy 36 m²-es nappali és két külön bejáratú helyiség található, amelyekből fürdő és WC alakítható ki. Az épület tetőtere is BEÉPÍTHETŐ, további hasznos lakóterületet biztosítva. Az ingatlan egész udvara TÉRKÖVEZETT, autóval könnyen megközelíthető és parkolható. Mindezek mellé, az İNGATLAN TELJES TERÜLETE RIASZTÓVAL VÉDETT, további biztonságot nyújtva. Tehermentes, az ár ALKUKÉPES! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, IDEÁLIS családi otthont! Ha meg szeretné tekinteni azt a belvárosi, jó állapotú lakóházat hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY