Eladó ház Mátraballa 150 nm
Eladó ház Mátraballa 150 nm
Eladó ház Mátraballa 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7885849
Referenciaszám: 205703830
Frissítve: 2 napja

Mátraballa eladó családi ház 6 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
183 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
900 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 919 Ft
Második évtől
116 210 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csend, nyugalom, biztonság, tiszta levegő. Amennyiben ez jellemzi a helyet, ahol élni szeretne, ez az ingatlan a megfelelő választás!   Eladó Mátraballán egy kétszintes családi ház. A település egy kincs, a fekvése és a közössége miatt. Kedvelt pihenőhelyek közvetlen szomszédságában található, ahol az élet egyszerű és kellemes. Itt az emberek békében élnek, nem szívesen költöznek el, amit a kevés eladó ingatlan is bizonyít.   Ez a mátraballai ház felújítandó állapotú, szerkezetileg kiváló, körbekerített, 900 nm-es telekkel rendelkezik. Csak az alsó szint volt használva, az emeleti rész soha nem volt lakva. Ezért az új tulajdonosra vár a feladat, hogy befejezze, átalakítsa, saját igényeire formálja. Jelenleg egy nagy családi ház, de éppúgy átépíthető kétgenerációs, külön bejáratú ingatlanná, mint vendégházzá.   A telken melléképületek, pince, hangulatos kerekes kút, gondozott kert található.   Ne késlekedjenek, keressenek elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!   Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortoskocsibeállóbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY