Eladó ház Gyöngyöspata 279 nm
Eladó ház Gyöngyöspata 279 nm
Eladó ház Gyöngyöspata 279 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7794912
Referenciaszám: H470188
Frissítve: 3 napja

Gyöngyöspata eladó családi ház 5 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
100 358 Ft/m²
279 m²
Alapterület
580 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 554 Ft
Második évtől
118 323 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyöspatán eladó egy 280 nm-es, kétszintes ház, amelyben ha nagy a család, akkor is mindenkinek jut elegendő tér. Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnének egy olyan otthont, amely kényelmet, funkcionalitást és sokoldalúságot kínál. Az ingatlanban található egy tágas garázs, amelyben akár több autó is elfér, és ráadásul szerelőaknával rendelkezik, így a karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetők. Az autószerelők vagy hobbi szerelők számára ez igazi álomhelyszín lehet. A ház tetőtérbeépítése további lehetőséget nyújt a tér kihasználására. Akár hálószobákat, dolgozószobát vagy játékteret is kialakíthatunk itt. Ez a különleges terület a házban sokféle célt szolgálhat, az ön elképzelése szerint. Az ingatlan emellett rendelkezik disznóóllal és füstölő helyiséggel is így lehetősége nyílik a saját ételek füstölésére és ínycsiklandó ízek készítésére. Az ingatlan része egy boros pince is saját készítésű borait tárolhatja. Ez a hely tökéletes választás minden borbarátnak. A házban gondoskodtunk a gyermekek szórakozásáról is, hiszen egy speciális játszóteret alakítottunk ki számukra. Itt a gyerekek biztonságban játszhatnak és felfedezhetik a világot. Az ingatlanhoz tartozik egy fedett terasz is, ahol Ön és családja élvezheti a szabadban töltött időt, akár az étkezéseket vagy pihenést. Ez az extra helyiség egy igazi oázis lehet, ahol megpihenhet és élvezheti a környezet szépségét. A házhoz tartozó telek mérete 580 nm. Ha szeretne egy olyan otthont, ahol a kényelem és a sokoldalúság a fő szempont, akkor ez a ház tökéletes választás. Irodánkban azonnali és díjmentes CSOK, CSOK hitel, Babaváró, személyi kölcsön, lakáshitel ügyintézés! FALUSI CSOK is igényelhető ezen a településen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1985
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY