Eladó ház Markaz 87 nm
Eladó ház Markaz 87 nm
Eladó ház Markaz 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145069
Referenciaszám: M280913
Frissítve: 1 napja

Markaz eladó családi ház 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
27 678 Ft/m²
87 m²
Alapterület
831 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 205 Ft
Második évtől
97 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Eladó 2 szobás PANORÁMÁS hétvégi ház BOROSPINCÉVEL a MARKAZI TÓNÁL *** Budapesttől 80 km-re, a Mátra vonulatainak ölelésében Markaz településen kínálok eladásra egy zártkerti besorolású 813 m2-es telken fekvő hétvégi házat. Az ingatlan 3 szintes: a félszuterén szinten jelenleg egy borospince található, mindkét helyisége ablakkal ellátott. A magasföldszint bejárata egy 20 m2-es fedett teraszról nyílik, ahol egy nappali, konyhasarok, egy fürdőszoba és egy lépcsőfeljáró kapott helyet, innen juthatunk a tágas emeleti szobába, ahonnan egy NAPSÜTÖTTE, DNY-i tájolású ERKÉLY nyílik csodálatos PANORÁMÁVAL a Markazi-víztárolóra és a MÁTRÁRA. Elektromos áram bekötve, a vízellátás házi vízművel megoldott, gáz és csatorna nincs a telken belül, így a fűtés jelenleg fatüzelésű kandallóval, a szennvíz elvezetése pedig derítűvel működik. Az ingatlan jelenleg felújítandó, de akár kisebb ráfordítással lakhatóvá varázsolható. A feltüntetett alapterület a következőképp alakuk: 55 m2 a belső lakrész, plusz ezen felül a két terasz (20 m2 + 3 m2) és a félszuterén szint (41 m2) alapterületét 50%-ban vettük számításba. A 16x51 m-es telek füvesített, sík, rajta gyümölcsfák, szőlő, tuják találhatók. A helyi horgásztó körül az 1980-as években week-end házas övezet épült, mely napjainkra népszerű üdülő teleppé nőtte ki magát. A fővárosból és az ország minden részéből vonzza a természet és vízpart kedvelőket. Lokációját tekintve közvetlen a falu szélén található, így bevásárlás, posta, orvos, gyógyszertár autóval vagy kerékpárral könnyen és gyorsan elérhető. A környéken jó a közbiztonság, a lakók összetételére nem lehet panasz és helyközi buszmegálló is 10-15 perc sétatávolságra van. További információkét, megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Erkély:
3 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfort nélkülivilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schvebl Vivien Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schvebl Vivien Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY