Eladó ház Bodony 95 nm
Eladó ház Bodony 95 nm
Eladó ház Bodony 95 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7382165
Frissítve: 6 hónapja

Bodony eladó családi ház 3 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
220 000 Ft/m²
95 m²
Alapterület
650 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mátrában, Bodony község csendes mellék utcájában eladó egy 650 m2-es telken 95 m2 beépítettségű családi ház. Az ingatlanban található 2 szoba /mennyezetük fagerendás/ konyha-ebédlő, fürdőszoba, előszoba, dolgozó sarok. Fő épület falazata vályog, hozzáépítve téglából szoba, zuhanyzó, teakonyha. Fűtése központi radiátoros, mely vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Gázcsonk telken belül, meleg vizet villanybojler szolgáltatja. tetőszerkezet faanyaga teljesen új. Nyílászárói fából készültek, redőnnyel ellátva. Utcafronti részén új kerítéssel gazdagodott az ingatlan. Tartozik még hozzá egy 15 m hosszú gazdasági épület.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendeskamramelléképületműhelyvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mátra-kristály ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 460 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mátra-kristály ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 460 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY