Eladó ház Máriapócs 198 nm
Eladó ház Máriapócs 198 nm
Eladó ház Máriapócs 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172491
Referenciaszám: M282628
Feltöltve: 3 napja

Máriapócs eladó családi ház 6 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
198 m²
Alapterület
411 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 855 Ft
Második évtől
209 179 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Máriapócs, központ közelében Eladó egy egyedi tervezésű, nettó 198 nm-es családi ház, 411 nm-es telken. Az ingatlan teljeskörű felújítást kapott, mely a központtól 750 m-re található. A nettó alapterülete 2 szintből tevődik össze, földszint a kazánházzal együtt 112,98 nm, az emelet az erkéllyel együtt 100 nm. Elrendezését tekintve a földszint az alábbi helyiségekből áll : előtér, társalgó/étkező, konyha, spájz, szoba, nappali, fürdőszoba és WC külön helyiségben (külön bejárattal kazánház/tároló) emelet: több mint egy 30nm-es nappali részbe érkezünk, ahonnan nyílik 3 szoba, Fürdőszoba WC-vel egy helyiségben, erkély Főbb paraméterei és felújítások : -1996-ban épült, egyedi terv alapján (az elmúlt 2 éven belül) - az épület alatt 2m mély beton alap - szilikát falazat - fa gerenda födém 20 cm üveggyapot szigetelés - cseréptető borítás - egyedi tervezésű, minőségi műanyag nyílászárók - bejárati ajtó, dupla nyílós szárny, szintén egyedi -beltéri ajtók modern, minőségi fa - új minőségi hideg és meleg burkolat - duplakomfort! fürdőszoba burkolat, szaniterek - VIADRUS fa tűzelésű kazán, lapradiátoros hőleadással - új villanyboyler - rendezett, szép, betonoszlopos kerítés, köztes fa berakással - gyönyörű előkert - térkövezett udvar, ahol kényelmesen tud akár 3 autó is parkolni - buszmegálló a háztól pár méterre Az ingatlan kíváló állapotú, aképek magukért beszélnek! Keressen amennyiben Ön is azok közé tartozik akik nem akarnak felújítással foglakozni, illetve ha szereti a kényelmes, tágas, világos, letisztult terekket részesíti előnyben. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további kérdéseivel, valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal. Kedvező hitelkonstrukciókkal, babaváró, CSOK ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, az OTP hátterével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1996
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY