Eladó ház Nyírpazony 200 nm
Eladó ház Nyírpazony 200 nm
Eladó ház Nyírpazony 200 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7986976
Referenciaszám: H480819
Frissítve: 3 napja

Nyírpazony eladó családi ház 5 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
249 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
970 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyírpazonyban eladó egy nettó 200 m2 –es szintes családi ház. Amit érdemes tudni az ingatlanról: •1985 –ben épült •falazata tégla, tetőfedése pala •970 m2 telekméret • nettó 200 m2 alapterület •nyílászárói fából készültek •fűtése gázkazánnal, és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható •klíma az emeleten. Élettér: Földszint: előtér, közlekedő, konyha, étkező, nappali, szoba, fürdőszoba, WC, 2 nagyobb terasz, erkély. Emelet: 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba + WC, erkély. Az ingatlant tágas terek jellemzik. A felső szinten van még egy kisebb helyiség, ami tetőtéri terasz vagy egy gardrób kialakítására ad lehetőséget. Az udvaron található egy lemezgarázs, illetve a ház alatt pince, ami garázsként is használható. A hátsó terasz alatt található egy tároló. Vevő ügyfeleink számára a közvetítés díjtalan. Teljes körű, gyors, hatékony, ingyenes ügyintézés.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY