Eladó ház Dudar 197 nm
Eladó ház Dudar 197 nm
Eladó ház Dudar 197 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7353046
Referenciaszám: 38134
Frissítve: 1 napja

Dudar eladó családi ház 6+2 fél szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
684 772 Ft/m²
197 m²
Alapterület
3331 m²
Telek
6+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 095 Ft
Második évtől
570 065 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egyedi családi ház kis birtokkal a Keleti-Bakonyban! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1527-es számú egyedülálló adottságokkal bíró dudari épületegyüttesét: Az épületegyüttes jellemzői: - nettó 178 nm.  lakótér + 37 nm. erkély és terasz - remek lokáció: a két utcára nyíló nagy telek gondozott, csendes utcában fekszik, pár percre a település központjától - tulajdonosi szemlélettel ápolt sík, füvesített kert virágokkal és díszfákkal, valamint négy almafa, három őszibarackfa, sárgabarackfa, mandulafa, meggyfa, szederfa, málnabokrok - a birtoknak egészen kivételes hangulatot kölcsönöz a negyven darab tizennyolc éves, hatalmas lombú,  bőven termő diófa  - a telken több épület is helyet kapott a főépület mellett: különálló, összkomfortos kis ház; zárt műhely nyitott színnel és egy mobil garázs (4 x 5,5 m.) - a gondozott portát két részre osztották: a családi ház melletti füvesített udvaron helyezkedik el a  virágoskert, a kerti bútorok, a dézsafürdő ... minden, ami egy kényelmes otthonhoz szükséges; a távolabbi telekrész a dióligeté - a földszint: fedett terasz, előtér, amerikai konyhás nappali kamrával, hálószoba, fürdőszoba, vendégszoba és egy külön bejáratú apartman; az emeletre belső lépcső vezet, itt három hálószobát, egy nappali-konyhát és egy fürdőszobát találunk;  az emeleti erkélyről megkapó a tájpanoráma  - amit lehetetlen leírni: a mesébe illő lelkiállapot, amibe a kapun belépő kerül; sallangoktól mentes természetesség, elbűvölő részletekkel ... egy igazi, harmonikus otthon - nagyszerű adottságainak köszönhetően egészen egyedi lehetőségeket rejt: lehet nyaraló vagy otthon; lehet lakás és iroda; kiadásra kitűnő (a tetőtér és a földszinti apartman jelenleg is üzemel, kiépített vendégkörrel); gazdálkodásra is alkalmas; lehet befektetés, és még sorolhatnám... - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú,  azonnal költözhető   Amennyiben a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett 1527-es számú családi ház, vagy a kínálatunkban szereplő bármely ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon!  Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére !   CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY