Eladó ház Lispeszentadorján 104 nm
Eladó ház Lispeszentadorján 104 nm
Eladó ház Lispeszentadorján 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8146562
Referenciaszám: 169178
Frissítve: ma

Lispeszentadorján eladó családi ház 3 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
11 597 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1854 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169178 hivatkozási számú lispeszentadorjáni családi ház.   -Lispeszentadorján Dél-Zalában, Nagykanizsától északnyugatra mintegy 30, Lentitől délkeletre 20, Letenyétől pedig 15 km-re  északra   fekszik az Egerszeg-Letenyei dombság lankáinak ölelésében, a Szentadorjáni patak forrásánál. A településen kelet-nyugati irányban a 7537- es út halad végig, de több másik út is érinti a község területét: déli szélén indul délnyugati   irányban a 7542-es út  a belterület nyugati   szélén pedig a 7541-es út torkollik bele a 7537-es útba. Még egy rövid útszakasz számozódik   országos közútként: a Fő út egy része a   75 803-as útszámozást viseli. -Közel van a bázakerettyei strand és az Adriai tengerpart Letenyén keresztül kb. 2 óra utazás. - A településen két kisebb hotel, bolt, presszó, templom, kultúrház, könyvtár található. -104m2 alapterület, száraz tégla falazat, beton alap, fa és műanyag nyílászárók, cserép tető. -A nyugati tájolású családi házhoz kert, udvar, melléképület ,tároló helyiség ,kocsibeálló, lakókocsi tartozik. A két helyrajzi számon levő telek   területe összesen 1854m2.A külső fal részben 5 cm hungarocellel szigetelt. -Helyiségek: kettő hálószoba, dolgozószoba ,nappali, gardrób, konyha-étkező,  fürdő-wc ,közlekedő, teakonyha. -Víz, villany, gáz van. Csatorna derítővel megoldott. -A fűtést gáz konvektor és fatüzelésű kandalló biztosítja. Melegvizet villanybojler. -Az ingatlan egy csendes utcában található, nincs átmenő forgalom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó lispeszentadorjáni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169178 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY