Eladó ház Boncodfölde 75 nm
Eladó ház Boncodfölde 75 nm
Eladó ház Boncodfölde 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7891581
Referenciaszám: 165784
Frissítve: 2 hónapja

Boncodfölde eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
6 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165784 hivatkozási számú boncodföldei családi ház. Az eladásra kínált ingatlan egy kiváló lehetőség azoknak, akik álmodnak egy vidéki életről vagy saját otthont szeretnének egy festői környezetben. A felújítandó családi ház, ideális választás azoknak, akik saját ízlésük szerint alakítanák otthonukat! -  A 75 négyzetméteres házban található 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 előszoba, 1 zárt szélfogó-terasz, 1 kamra és padlásfeljáró. További előny, hogy egy kis pince is a zárt terasz alatt található. -  Az ingatlan területe rendkívül tágas, 3300 négyzetméteres telek, ahol további gazdasági épületek és egy garázs található. A ház mögött egy gyönyörű nagy gyümölcsös lett telepítve. -  Bár a pajta-istálló részben bontásra szorul, ami már részben meg is valósult. -  Az ingatlan összközműves, így minden szükséges közmű be van vezetve a házba. egy ásott kút is megtalálható a területen. -  A ház eredetileg 1950-ben épült,  2021-ben gáz-cirko központi fűtést vezettek be, ami kényelmes és hatékony fűtést biztosít, de van lehetőség kályhák használatára is, amelyek alternatív fűtési lehetőségeket kínálnak. -  A melegvíz ellátást egy villanybojler biztosítja H-tarifás mérőórán keresztül, amely csökkentheti az energiaköltségeket. -  A tégla építésű ház cserép fedéssel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. -  A villanyvezeték rendszert részben felújították 2021-ben, hogy biztonságos és modern legyen. -  Az ingatlan Zalaegerszegtől csak pár percre található, így könnyen megközelíthető a városközpont. -  A környék nyugodt és ideális családok számára. -  Gazdálkodásra is kiváló lehetőség, és ha ezt nem tervezi, egy helyi gazdálkodó a nagy terület gondozásáról is gondoskodik. -  A faluban található falugondnoki busz biztosítja a gyerekek iskolába vagy óvodába jutását Teskándra vagy Bagodba. -  A település teljes infrastruktúrával el van látva, így minden alapvető szolgáltatás és kényelem kéznél van. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a részletekért és egy személyes bemutatóért a 06305295800 telefonszámon vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen és kezdje el megtervezni a saját álomotthonját! Ebben a csodálatos környezetben találhatja meg új otthonát vagy befektetési lehetőségét. Jöjjön és nézze meg a lehetőségeket, és képzelje el itt otthonát!   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó boncodföldei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165784 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY