Eladó ház Keszthely 100 nm
Eladó ház Keszthely 100 nm
Eladó ház Keszthely 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155334
Referenciaszám: H486872
Frissítve: 1 napja

Keszthely eladó családi ház 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
899 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
223 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elegáns, tágas és sajátos hangulatú otthonra vágyik Keszthely belvárosában? Akkor ez az ingatlan Önnek szól! Meseszép "Mézeskalács házikó" Irodánk Kínálatában eladó! A 100 négyzetméteres, 3 szobás és 1 fürdőszobás kertes ház a Balaton fővárosában Keszthely szívében, a Főtér szomszédságában és a Balaton parttól 5 perc sétatávra található a város egyik patinás részén. A környék biztonságos és csendes, így ideális otthon lehet családok számára is, illetve akár exkluzív nyaralóként is megállja helyét. A ház egyedi stílusú, karbantartott, 223 m2 kerttel, nagy belmagasságú, polgári hangulatú belső térrel, 100 m2 lakóterülettel, nappali + 2 hálószobával, zárt konyhával, étkezővel, tárolóval, padlással, fürdőszobával és gépkocsi beállási lehetőséggel rendelkezik. A tetőtér beépíthető további 50-60 m2 lakóterülettel. Gáz cirkó fűtés, hűtő-fűtő klíma és magas minőségű fa nyílászárók, hőszigetelt üveggel. A ház villamossági,- és épületgépészeti felújítása megtörtént az utóbbi években. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A közeli buszpályaudvar és vasútállomás is könnyen elérhetőek. A környéken továbbá számos kényelmi funkció is található, mint például boltok, éttermek és szórakozási lehetőségek. Akár teljes bútorzattal eladó, mely igény esetén a továbbiakban külön megállapodás tárgyát képezi! Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY