Eladó ház Keszthely 170 nm
Eladó ház Keszthely 170 nm
Eladó ház Keszthely 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8064074
Referenciaszám: H483221
Frissítve: 3 napja

Keszthely eladó családi ház 5 szobás: 81,9 millió Ft

81,9 millió Ft
481 765 Ft/m²
170 m²
Alapterület
720 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 267 796 Ft
Második évtől
346 096 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, KIVÁLÓ PERSPEKTÍVA! ÁLLANDÓ ÉLETTÉR VAGY KÉNYELMES ÜDÜLÉS! INGATLAN LEÍRÁSA: A KÉTSZINTES, EZ ÁLTAL KÉT TÁGAS LAKÓTÉRBŐL ÁLLÓ INGATLAN KESZTHELY EGYIK FREKVENTÁLT RÉSZÉN, SZÍNVONALAS UTCÁJÁBAN HELYEZKEDIK EL. A HÁZ ALSÓ SZINTJÉNEK FŐBEJÁRATA MELY EGY VILÁGOS NAPPALIBA, ILLETVE HÁTULRÓL A KONYHÁBA NYÍLIK. A HÁTSÓ BEJÁRAT EGY IGAZÁN HANGULATOS TERASZON ÁT MEGKÖZELÍTHETŐ. EZEN KÍVÜL, EGY KIS ELŐTÉRBŐL NYÍLIK KÉT SZOBA ÉS EGY FÜRDŐSZOBA. EZ A HÁZRÉSZ FELÚJÍTÁST IGÉNYEL. A FELSŐ SZINTRE KÜLÖN LÉPCSŐHÁZBÓL LEHET FELJUTNI. HÁROM TÁGAS, NAGY SZOBA, KONYHA+ÉTKEZŐ FÜRDŐSZOBA ÉS KÜLÖN WC HELYISÉG ALKOTJA. ITT A FELÚJÍTÁS RÉSZBEN MEGTÖRTÉNT. A KÉT SZINT KÖZÖTT KORSZERŰSÉGI KÜLÖNBSÉG VAN.MÍG AZ ALSÓ SZINT A 80-AS ÉVEK HANGULATÁT, A FELSŐ A MAI KOR SZÍNVONALÁT TÜKRÖZI. A TETŐZET BRAMAC CSERÉP, FALAZATA TÉGLA. MINDKÉT SZINT EGYEDI GÁZFŰTÉSSEL RENDELKEZIK MELYET KONVEKTOROK ÉS LAPRADIÁTOROK BIZTOSÍTANAK. A MELEGVÍZRŐL MINDKÉT FÜRDŐSZOBÁBAN BOJLER GONDOSKODIK. A HÁZHOZ GARÁZS ÉS MELLÉKÉPÜLET IS TARTOZIK. 720 NM-ES KERTJE SZÉPEN GONDOZOTT , PARKOSÍTOTT GYÜMÖLCSFÁKKAL,VIRÁGOKKAL DÍSZÍTETT. MEGKÖZELÍTÉSE IDEÁLIS, KÖZEL A VÁROSKÖZPONTHOZ, ISKOLÁK BOLTOK MINDEN MEGTALÁLHATÓ A KÖZELÉBEN.BALATON-PART EGY KÉNYELMES SÉTÁVAL MEGKÖZELÍTHETŐ! AMENNYIBEN SZERETNÉ MEGNÉZNI KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY