Eladó ház Keszthely, Kertváros 90 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 90 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 90 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7582967
Referenciaszám: 160699
Feltöltve: 2 hónapja

Keszthely eladó családi ház 1 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
159 421 Ft/m²
90 m²
Alapterület
345 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse-Tapolca eladásra kínálja a 160699-es számon nyilvántartott ingatlant.  Az eladásra kínált ingatlan Keszthely városában található, a település nyugati, kertvárosi városrészén. Keszthely a Nyugat-Balaton legjelentősebb városa, amely országos hírnévvel rendelkezik, történelmisége és a Balaton közelsége miatti üdülési lehetőségei által. Közelében találhatjuk Gyenesdiást, Vonyarcvashegyet ahol megtalálhatjuk a balatoni-strand területek legszebb részeit, illetve Hévíz városát, amelynek gyógyfürdőit világszerte ismerik. A meghirdetett családi ház egy 345nm-es telken helyezkedik el, ahol még két mellék épületet is találhatunk. A fő épület 90nm alap területű, a másik két épület 45nm, illetve 55nm alapterületű. Állagukban az ingatlanok állapota jónak mondható, hiszen megvásárlásuk után azonnal költözhető mindegyik, egy tisztasági festés után. A falak tégla építésűek, nem vizesednek, statikailag tökéletes állapotban vannak, repedés nem található rajtuk. Igény esetén a főépületre plusz egy szint még építhető. 2021-ben az épületek felújításon estek át, melynek keretében új villany vezetéket és új nyílászárokat kaptak, valamint a vízvezeték hálózatot is felújították. A tetőfedés anyaga a főépületen és a nagyobb melléképületen pala, a kisebbik melléképületen cserép, amelyek egységesen átlagos állapotban vannak. Az ingatlanok külső szigetelés nem  rendelkeznek Az ingatlanok által közbe zárt udvar 120nm, amelynek elején, egy kocsi parkolására van lehetőség.  Az ingatlanok belső tere 2021-ben szintén felújításon ment keresztül, amely során új járólapot kapott az épület.  Amennyiben a 160699. számú ( telek) vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:  Lukács István: 06707701231 Telek vásárlásához, ingatlan építéséhez kedvező kamatozású akár zöld hitellel ügyintézéséhez  irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Személyre szabott hitellehetőségekért keresse irodánkat. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács István Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács István Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY