Eladó ház Keszthely 115 nm
Eladó ház Keszthely 115 nm
Eladó ház Keszthely 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8117472
Referenciaszám: HZ061946
Feltöltve: 1 hónapja

Keszthely eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
433 913 Ft/m²
115 m²
Alapterület
820 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keszthely Kertváros legjobb adottságú környékén kínáljuk eladásra ezt a felújítandó 115 nm-es családi házat. Az ingatlan egy 820 nm-es területen található, mely egy osztatlan közös tulajdonban lévő telek tulajdonrésze, kizárólagos használati megosztással.Az eredeti állapotú ház cseréptető héjalású, a ház falazata a térségre jellemző laposkő, A ház fűtését jelenleg cserépkályha biztosítja.Az ingatlanban egy tágas nappali, három élhető méretű szoba, fürdő, konyha-étkező, közlekedő és egy padlásfeljáró található. A ház alatt pedig hangulatos 24 nm-es pince húzódik.A házból felvezető lépcsőházon át jutunk fel a 23 nm-es tetőtéri teraszra, ahonnan pazar kilátás, balatoni panoráma tárul elénk.Víz, villany a házban, szennyvíz a telekhatáron, gáz az utcában.A lakóházas ingatlan vételára: 49.900.000 FtAmennyiben szeretne nagyobb életteret akkor lehetőség van a telek közvetlen szomszédságában lévő 690 nm-es parkosított terület megvásárlására is (Referenciaszám: TK042173). A két ingatlan együttes megvásárlásával már egy 1510 nm-es terület tulajdonosává válhat, ami már külön helyrajzi számra vehető. A két ingatlan együttes megvásárlásával a kedvezményes ár: 64.900.00 FtHa még ez sem lenne elég akkor további 560 nm szépen karbantartott, parkosított területtel  (Referenciaszám:TK030199) bővíthető az ingatlan. Ebben az esetben már 2070 nm tartozna új otthonához. A három telek együttes megvásárlása esetén az ár: 79.900.000 FtÚjítsa fel az ingatlant saját ízlésének megfelelően és legyen otthona olyan amilyenre igazán vágyik.Az ingatlan per-és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1963
Erkély:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY