Eladó ház Kecskéd 140 nm
Eladó ház Kecskéd 140 nm
Eladó ház Kecskéd 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7411667
Referenciaszám: H453565
Frissítve: 8 napja

Kecskéd eladó családi ház 5 szobás: 67,2 millió Ft

67,2 millió Ft
480 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 730 Ft
Második évtől
283 976 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENÉS!!!! Költségtakarékos otthont vagy céged székhelyét keresed a jelen gazdasági helyzetben? Ráadásul nyugodt környezetben, de Tatabányától nem messze? Vagy befektetnél szálláshelybe? Kecskédi családi ház 3 külön bejáratú ingatlanrésszel!! ✅ összes hasznos lakótér 140 m2+ pince+kazánház és szauna+műhely+kocsibeálló+fedett terasz ✅ 3 külön bejáratú lakás (konyhával és fürdővel), azaz három generációs ✅ 1. lakás: 3 hálós+nappali+konyha és étkezö+fürdöszoba+szauna ✅ 2. lakás: 1 hálószoba+konyha és étkező+fürdőszoba ✅ 3 lakás: 1 hálószoba+konyha és étkező+fürdőszoba ✅ összes hasznos lakótér 140 m2+ pince+kazánház és szauna+műhely+kocsibeálló+fedett terasz ✅ telek: 1200 m2 ✅ rendkívül alacsony rezsiköltségű: 4 féle fűtési módozat, bojleres meleg víz, házi vízmű rendszer ✅ szauna ✅ gyönyörű beépített konyhabútor, beépített sütö, modern gáztüzhellyel, beépített mosogatógéppel, mely a vételár részét képezi az elsö generációs lakrészben ✅ kiváló állapotú lakások, a generációk ízlésének megfelelően felújított ✅ hatalmas pince ✅ fedett kocsibeálló+udvari beállóhelyek ✅ klimatizált lakóterek mindhárom lakásban ✅ téglából épített 50 m2-es, ipari árammal elátott melléképület ✅ gyümölcsfákkal, bokrokkal tarkított, rendezett kert és konyhakert+ szerszámtároló faház ✅ tehermentes ingatlan, hitelezhető!!!!! ✅ Tatabánya 15-20 perc autóval ✅ élelmiszerbolt az utcában, a városközpontja 5 percnyire ✅jó közlekedés és megközelíthetöség ✅ társasházzá alakítható!!! Befektetés céljára, béreltezésre is kiváló ingatlan! ☎️ Bövebb információért hívjon bátran, bizalommal, rugalmas idöpont egyeztetés és megtekintés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1972
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bognár Zsuzsanna Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bognár Zsuzsanna Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY