Eladó ház Tatabánya 200 nm
Eladó ház Tatabánya 200 nm
Eladó ház Tatabánya 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166622
Referenciaszám: 8460
Frissítve: 3 napja

Tatabánya eladó családi ház 5 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
340 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
740 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 346 Ft
Második évtől
287 357 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Dot-Ing Ingatlaniroda kiemelt megbízásából eladásra kínálja Tatabánya Felsőgalla, csendes, panorámás kilátással rendelkező, Rózsadomb utcában található, 180 m2 lakóterületű, 5 szoba + étkezős, kiváló állapotú családi házát. Igazán remek választás lehet, ha nem szeretne kiköltözni a városból, mégis fontos Önnek, hogy Új otthonába hazatérve a béke és csend várja, ebben az erdő széli, természethez közeli házban. Szintén remek választás lehet, ha szereti a nagy tereket kompromisszumok nélkül, hiszen a 2 szinten a család minden tagja megtalálhatja számítását. Az alsó szinten tágas konyha, 2 szoba, étkező és fürdőszoba, míg az emeleti szinten hatalmas nappali, fürdőszoba és további 2 tágas szoba lett kialakítva. A kazánház az alagsorban található, ahol további 35 m2 tárolási lehetőség áll rendelkezésünkre. Meghirdetett masszív szerkezetű, tégla falazatú házunk a 80-as években épült, majd 2002-ben teljes felújításon és modernizáláson esett át, valamint az emeleti szint is ekkor lett beépítve. Nézzük a felújítás részletei: - teljes és víz és villamoshálózat (3*25A) - műanyag nyílászárók, bejárati és beltéri ajtók - hideg és melegburkolatok, szaniterek - teljes fűtésrendszer - külső hőszigetelés (10 cm) Állapotát tekintve minden burkolat megkímélt, jó állapotú, egy festést követően azonnal költözhető. A ház fűtését és melegvíz ellátását 25 kW-os cirkó gázkazán végzi, a földszinten padló, míg az emeleten radiátorokon keresztül. A ház hűtését 3 kültéri klímán keresztül 6 beltéri klíma biztosítja. A telek 740 m2-es, részben sík, részben emelkedős, teljesen bekerített. A telek végét erdő zárja, ettől lelsz olyan természetközeli és varázslatos hangulatú. A ház mellett 2 autónak is elegendő hely van, valamint közel 30 m2-es, könnyűszerkezetes, fedett kocsibeálló és rendelkezésre áll. Csendes utca, jó szomszédok, erdő, kirándulás, panoráma… Ha felkeltettem érdeklődését, szívesen megmutatom élőben is. Meghirdetett ingatlanunk tehermentes, rövid határidővel birtokba lehet venni. Megköszönve megtisztelő figyelmét, amennyiben további információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom jelentkezését. Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577 Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY