Eladó ház Jászkisér, Szegfű utca 4. 117 nm
Eladó ház Jászkisér, Szegfű utca 4. 117 nm
Eladó ház Jászkisér, Szegfű utca 4. 117 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7966190
Feltöltve: 4 hónapja

Jászkisér eladó családi ház 2+1 fél szobás: 5 millió Ft

5 millió Ft
42 735 Ft/m²
117 m²
Alapterület
450 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
60+57 m²—es, 3+1 szobás családi ház eladó. Az ingatlanok jellemzői— mesterserendás szobák, 1935—ben épült,— eredeti müködőképes kemence, hozzá füstülő szekrénnyel,— helységek: 2 szoba (18 m²) és (12 m²), nappali 18 m², folyosó 8m² és egy tároló 4 m²— a házba csak a villany lett bevezetve, hálózati víz az udvarban, csatorna csonk a telken, — a ház felújításra szorul,— az ingatlanhoz hozzá tartozik egy szerkezetkész, 56 m²—es, szilikátból 2002—ben épűlt családi ház, ami külön helyrajzi számon van— helyiségek: szoba 18 m², folyosó 10 m², konyha 8 m², fürdő+wc 5 m² fedett terasz 16 m²— a helyiségek még nem lettek kialakĺtva, könnyen átalakítható belső rész,— villany és víz bevezetve— a telken ólak és tároló is van. A környék jellemzői— csendes nyugodt környék jó szomszédokkal,— 30 m—re van a városközpont, gyönyörű park, orvosi rendelő, boltok, iskolák, óvoda, buszmegálló, vasútállomás 1500 m— az iskolának saját termálvizes uszodája van melyet délutánonként a lakosság is igénybe vehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mudris József
+36 20 241 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mudris József
+36 20 241 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY