Eladó ház Mezőtúr 38 nm
Eladó ház Mezőtúr 38 nm
Eladó ház Mezőtúr 38 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8153097
Referenciaszám: M281525
Frissítve: 3 napja

Mezőtúr eladó családi ház 1 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
143 230 Ft/m²
38 m²
Alapterület
536 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Mezőtúron egy tégla falazatú kis családi házat. A ház 38,4 nm szoba, előszoba- konyha, kamra, fürdőszoba-Wc. Akár azonnal költözhető állapotban! A ház fűtését fa tüzeléses kályha valamint kandalló biztosítja. Meleg víz ellátást villany bojler segítségével történik. Gáz nincs bevezetve nem is lehetséges. Tetőszerkezete kiváló állapotú, cserepes fedéssel. Nyílászárói részben cserén estek át szép korszerű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A ház villany vezetékei részben korszerűek. Szerkezetileg jó állapotú, nem vizesedik nem repedezik. Egy 536 nm sarki telken helyezkedik el a főépület mellet egy mellék épület található szintén tégla falazatú két tároló helyiség található benne. A telek teljesen körbekerített. Az ingatlan Mezőtúr újvárosi részén található számozott utcáknál. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
H
villanyvízcsatornakomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY