Eladó ház Istenmezeje 140 nm
Eladó ház Istenmezeje 140 nm
Eladó ház Istenmezeje 140 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8168767
Feltöltve: 3 napja

Istenmezeje eladó családi ház 4 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
203 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1056 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 189 Ft
Második évtől
120 436 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fő uton elhelyezkedő összkomfortos családiház, két család külön lakhatására is aledóvá vált. Az ingatlanhoz tartozik 4 szoba ,2 fürdőszoba Wc-konyhák.Stb. a szobák burkolata szalag parketta, többi helyiség mázas kerámia burkolattal ellátott. Ingatlan teljes berendezéssel ellátott, konyha rész felszerelt. Fűtése : infra konvektor, illetve gáz parapet. Nyillászárók fa és szigetelt üveggel ellátott. Tartozik az ingatlanhoz dupla zárt garázs +1db tároló. Az udvar térkövezett. Nagy fedett terasz tarozik az ingatlanhoz melyen tersz garnitura is az eladás részét képezi. Felső szinten az udvaron helyezkedik el a nyársaló, kinti főző alaklmatosság. Közelben buszmegállól, boltok, Piac, vendéglátó egységek, mely meleg étel és pizza fogyasztását is biztosítják. Közelben fürdők: Bükkszék, Demjén, Egerszalók. Természet szeretők, túrázók részére a kék útvonal is a településen halad át. Vadászati, gombászási és a közelben horgászási lehetőségek is adottak. Közelben Eger 30Km-re Salgótarján Ózd 20Km. Településen Orvsi rendelő is rendelkezésre áll. Házi orvos van a településen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mihály
+36 70 319 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mihály
+36 70 319 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY