Eladó ház Lőrinci 76 nm
Eladó ház Lőrinci 76 nm
Eladó ház Lőrinci 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172605
Referenciaszám: H487540
Feltöltve: 3 napja

Lőrinci eladó családi ház 3 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
353 947 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1410 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 957 Ft
Második évtől
113 675 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni Önnek Lőrinci egyik, legnyugodtabb, legfelkapottabb környékén található, bővítési lehetőséggel rendelkező, tehermentes ingatlant. Az átlagos állapotú, 76 nm-es, 3 szobás, 1 fürdőszobás, 35 m2-es kerti tárolóval rendelkező ház, amely 1410 nm-es telken helyezkedik el, és kitűnő közelekedési lehetőségekkel rendelkezik. Az épületet a 70-es években kőműves szakember építette saját részre. Az ingatlan betonalapra épült 30 cm-es vert salak blokk téglából, betongerendás födémmel. Az ingatlan közvetlen közelében található e a 21-es úti közlekedési csomópont, ahonnan könnyen elérhető a város, ill. Budapest bármely pontja. A tágas nappaliban kényelmesen elfér egy nagyobb család, a kertkapcsolatos lakás pedig különösen vonzóvá teszi az ingatlant. A rendezett kert, a csendes környék és a kertvárosi lakás mind azt mutatják, hogy ez az ingatlan ideális választás fiatal felnőttek számára. A kertben rengeteg gyümölcsfa található, (alma, körte, cseresznye,szilva, birsalma, ill szőlő), melyek termései akár 2 család számára is elegendőek. A kert tele van zöldelő fákkal. A ház alatt egy, 15 m2-es beton falazatú pince található. Az ingatlan teraszán pedig gyönyörű panoráma tárul elénk, ami még vonzóbbá teszi ezt a csodálatos otthont. A fűtés gáz, és vegyestüzelésű kazánnal történik, ami biztosítja a kellemes hőmérsékletet az ingatlanban. Ha Ön szeretne egy olyan ingatlant, ahol a környék előnyös adottságai, a biztonság és a csendesség egyaránt megtalálhatóak, akkor ez az ingatlan az Ön számára tökéletes választás. A kerti tároló pedig lehetőséget biztosít arra, hogy az ingatlanban élőknek ne kelljen aggódniuk a tárolási lehetőségek miatt. Ha bármilyen kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket. Az ingatlan ára versenyképes, így érdemes minél előbb döntést hozni. Köszönjük, hogy elolvasta hirdetésünket, és reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük új otthonában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY