Eladó ház Gyula 175 nm
Eladó ház Gyula 175 nm
Eladó ház Gyula 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8045532
Referenciaszám: 976731
Frissítve: 3 napja

Gyula eladó családi ház 6 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
175 m²
Alapterület
401 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 572 213 Ft
Második évtől
739 521 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyula belvárosában, mégis csendes, átmenő fogalomtól mentes utcában eladóvá vált egy 174 nm alapterületű, harmonikus kialakítású családi ház. Az ingatlan 2001-ben épült tégla falazattal, 5 cm-es külső hőszigeteléssel. A házban egy tágas nappali, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy előszoba, egy gardrób egy étkezős konyha és egy háztartási helyiség is helyet kapott. Az ingatlant egyedi kialakításának és nagy méretű ablakainak köszönhetően tágas helyiségek és mindig napfényes terek jellemzik. A ház fűtéséről gázkazánról működtetett radiátorok gondoskodnak, emellett a kémény kialakításának köszönhetően csempekályha vagy más alternatív fűtés kiépítésére is lehetőség van. A ház 2001-ben teljes felújításon esett át, melynek keretében megtörtént az aljzat szigetelése, a víz- és elektromos hálózat (3x16A) korszerűsítése, valamint a tető és a külső falazat szigetelése is. Emellett a tetőszerkezet új födémet kapott, melynek köszönhetően lehetőség van a tetőtérben további lakrész, vagy akár külső megközelítésű apartmanok kialakítására is.A nyári hónapokban a közel 60 cm-es vastagságú falak mellett 2 klímaberendezés is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A nappaliból és a konyhából is közvetlenül megközelíthető tágas, 40 nm alapterületű fedett terasz egyedi kialakításának köszönhetően tökéletes helyszíne lehet nagyobb családi vagy baráti összejöveteleknek. A telek alapterülete 684 nm, melyben egy duplagarázs is helyet kapott és számos gyönyörű fa nyújt árnyékot a nyári melegben. Kitűnő elhelyezkedésének és elrendezésének köszönhetően tökéletes választás nagycsaládosoknak, több generációs családi háznak, de akár befektetőknek vendégház kialakítására is. Az ingatlan a belvárosban található, a Világórától és a Kossuth tértől mindössze 200 méterre, de a Várfürdő és az Almásy-kastély is néhány perces sétával elérhető. A közelben van iskola, óvoda, számos élelmiszerbolt, gyógyszertár, illetve a helyi autóbusz állomás is. Amennyiben egy jó elrendezésű, kellemes hangulatú otthont keres, most megtalálta! Jöjjön el és ismerje meg ennek a csodás háznak a hangulatát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
E
gardróbteraszbeépített szekrényklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY