Eladó ház Békéscsaba, Gyulai út 105 nm
Eladó ház Békéscsaba, Gyulai út 105 nm
Eladó ház Békéscsaba, Gyulai út 105 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7964050
Referenciaszám: 6_csa
Frissítve: 1 napja

Békéscsaba eladó családi ház 3+1 fél szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 523 810 Ft/m²
105 m²
Alapterület
10000 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 523 166 Ft
Második évtől
676 133 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán Póstelek közelében, erdős környezetben, folyamatosan fejlesztés alatt álló, kétgenerációs családi ház rengeteg extrával, horgásztóval eladó. Az ingatlan kettő részből áll. A főépületben egy amerikai konyhás nappali, közlekedő, kettő szoba, tusolós, és kádas, szaunával rendelkező fürdőszoba, külön WC található, nagy terasszal. A másik részben pinceszint, kétállású garázs, konyha, kettő szoba, közlekedő, zuhanyzó és WC található a kazánházzal. A kettő házat egy zárt üveges pavilon köti össze. Az épület 2002-ben épült, állapota újszerű. Tartozik hozzá még egy 105 nm-es filagória gépesítve bútorozva. A telek 3500 nm. Ipari áram,(3x35 A) 2db fúrott kút zárt emésztő kialakítva. A fűtést vegyes kazán, napelemes rendszer, biztosítja, de cseppfolyós tartály lehetősége is be van építve. Ezt kiegészíti egy 12 kw os napelemrendszer, és egy hűtő fűtő klímaberendezés. A belső burkolatokat mázas kerámiával és laminált parkettával alakították ki. Ezenkívül tartozik az ingatlan együtteshez egy horgásztó is amelynek leírása a következő: Békéscsabán Póstelek közelében vízjogi és használati engedéllyel rendelkező horgásztó eladó. A bekerített telek területe 26000 m. ebből a vízfelület 10000 m. A tó telepített és folyamatosan visszatelepített. A vizet kettő szivattyú segítségével az élővízcsatornából folyamatosan frissítik. A telken belül fúrott kút, ipari áram,(3x20A) 5 köbméteres zárt emésztő van. Itt is egy 12 kw os napelemrendszert készítettek. Ezenkívül több épületet is kialakítottak rajta. Van egy 50 nm-es engedélyekkel rendelkező büfé és pavilon, női férfi WC-vel. 20 nm-es szolgálati helység szoba, előtér, zuhanyzó, WC -vel ellátva. 4db 12 nm-es kettő, három ágyas téliesített faház villanyfűtéssel. Női férfi tusoló Wc és külön konyha étkező meglétével. 1 db 35 nm es faház vizes A terület be van kamerázva, kettő bejárattal, elektromos kapuval rendelkezik. Bérhorgászok, pihenni vágyó családok fogadására, rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas. Az ár minimálisan alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosgarázsvilágosamerikai konyhaétkezőteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY