Eladó ház Győr 155 nm
Eladó ház Győr 155 nm
Eladó ház Győr 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8106549
Referenciaszám: 43548
Frissítve: 1 napja

Győr eladó családi ház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
612 903 Ft/m²
155 m²
Alapterület
385 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Az otthon melege" Kedves hangulatú családi ház eladó Győr Jancsifaluban!** A CasaNetWork GYŐR irodája eladásra kínálja a 0014-es számú családi házat! A családi ház 1999-ben épült, az Otthon utcában található. Ez egy csendes utca, karnyújtásnyira a város nyüzsgésétől. - Az ingatlan területe 155 négyzetméter, 2 szinten, 4 hálószobával, amerikai konyha - nappalival - A földszinten található két 12 négyzetméteres hálószoba, amerikai konyha - nappali, fürdőszoba sarok káddal és WC-vel  - egy közlekedőn keresztül juthatunk ki a fedett hátsó teraszra és a kertbe - A nappali dísze egy csodaszép cserépkályha, amely egymaga képes befűteni a nappalit a hideg téli estéken - Az emeleten további két hálószoba lett kialakítva és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint egy 20 négyzetméteres nappali - A ház egy 385 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely nagyrészt térkövezett, 3-4 autó is kényelmesen tud parkolni - A kert hátsó részén található egy kb. 45 négyzetméteres tégla épület, amelynek egyik fele a garázs, a másik fele egy kis iroda és tároló - A ház Ytong téglából épült - Mindkét szinten padlófűtés, a fürdőszobákban radiátorokkal kiegészítve a kellemes hőérzetért - A földszinten Split klíma segít a hűtésben a meleg nyári napokon - Műanyag nyílászárók, valamennyin található redőny és szúnyogháló Ez a kedves, meleg otthon semmilyen felújítást nem igényel...gondos gazdáinak köszönhetően kitűnő állapotú az ingatlan. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse leendő otthonát!  Amennyiben a 0014-es sorszámú ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! Telefon: +36  70/ 427 7227 "CasaNetWork - Ingatlanban Otthon Vagyunk!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY