Eladó ház Győr, Révfalu 220 nm
Eladó ház Győr, Révfalu 220 nm
Eladó ház Győr, Révfalu 220 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7472736
Referenciaszám: 165901945
Frissítve: 2 napja

Győr eladó családi ház 4+4 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
404 545 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1267 m²
Telek
4+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 011 Ft
Második évtől
376 099 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
    Eladó Győr Révfaluban az 1960-as években téglából épült 95 nm-es családiház 1267 nm-es telken. Az ingatlant  2014-ben bővítették egy új lakrésszel és egy műhellyel.   Családiház részei: Nappali     32,5 nm  Szoba      16    nm   Konyha    10,4 nm  Étkező      17    nm  Fürdő          6,5 nm  Előtér        10,3 nm   Az előtérből  lépcső vezet a tetőtérbe melynek a beépítésével lehetőség nyílik a lakóterület bővítésére.  Az épület tetőszerkezete és külső homlokzata tavaly felújításon esett át. Új lemezcserép fedést és homlokzati szigetelést kapott. A villamos,- és vízvezetékek valamint a fürdőszoba felújítása az új tulajdonosra vár. A fűtést és a melegvizet gáz cirkó kazán biztosítja.   Az ingatlant lapradiátoros hőleadókkal szerelték. A nappali, a konyha és az étkező  jarólappall burkolt a szoba pedig faparkettás.    A hátsó lakrész 75 nm ami téglából épült, hőszigetelt nyilászárókkal és homlokzattal.  A lakás gáz cirkó kazánnal, radiátoros hőleadókkal fűtött.     A két lakás külön mérőórákkal ellátott.   Lakás részei:  Szoba-nappali 33,4 nm  Szoba              28,6 nm  Konyha              6    nm  Fürdő                 5,3 nm  Wc                     1,2 nm   Az épületben található egy  33 nm-es műhely ahonnan lépcső vezet a tetőtérbe .   Az ingatlan vállalkozásnak  vagy  többgenerációs családi otthonnak egyaránt kiváló lehetőség.   Az udvarban egy garázs és egy  nagy fedett tároló is helyet kapott . A telek végében 600 nm-es termő gyümölcsfákkal beültettett kert található.   Az ingatlan közel található az Audi iskolához és az Egyetemhez.   Igény esetén irodánk díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre.          

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipőcz Zsolt EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipőcz Zsolt EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY