Eladó ház Gyomaendrőd 175 nm
Eladó ház Gyomaendrőd 175 nm
Eladó ház Gyomaendrőd 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155316
Referenciaszám: M281679
Frissítve: 3 napja

Gyomaendrőd eladó családi ház 4 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
97 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
1382 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 586 Ft
Második évtől
71 839 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendre vágyóknak, nagycsaládosoknak ! Békés vármegyében Gyomaendrőd csendes, gyomai részén eladásra kínálok egy 1382 négyzetméternyi telken fekvő 175 négyzetméter nagyságú családi házat. A hatvanas években épült ház falazata nagyon stabil vályog, mely nem vizesedik, nem repedezik, köszönhetően a masszív tégla alapjának. A ház világos, tágas terekkel rendelkezik, akár két család együttélésére is alkalmat adhat. Tágas utcafronti szobái 24 (2x)és 20,5 négyzetméter alapterületűek, több előszoba, konyha és fürdőszoba található az ingatlanban. A valódi vonzereje azonban a tágas és világos folyosóval egybenyitott előtér, mely közösségi térként, ebédlőként tarthatja össze a bentlakókat. A fa nyílászárók bár régi típusúak, de funkciójukat ellátják. A lakóház fűtése kályhákról is megoldható, de alapvetően gáz konvektoros. A kamra/padlásfeljáró átalakítása újabb fürdőszoba/WC kialakítását teszi lehetővé, és meg kell említeni a lakhatásra kialakítható melléképületet is amely téglából épült. Az udvaron egy fenyőfa és egy nyárfa uralja a teret, gyümölcsfákkal tarkított csendes pihenési lehetőséget kínálva. A környék nagyon csendes, ugyanakkor pár perc sétára találhatóak iskolák, óvodák, buszpályaudvar és a 46-os főút is. Az ingatlan kis ráfordítással kétgenerációs lakóépületté alakítható, nagyon jó elhelyezkedéssel, és könnyű megközelíthetőséggel. Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY