Eladó ház Gyomaendrőd, Csendes 79 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Csendes 79 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Csendes 79 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7959661
Referenciaszám: M269110
Frissítve: 3 napja

Gyomaendrőd eladó családi ház 2 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
219 491 Ft/m²
79 m²
Alapterület
849 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 221 Ft
Második évtől
73 952 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Békés vármegyében Békéscsabától 42 kilométerre Gyomaendrődön a 46-os főút közelében egy családi házat. A csendes utcában álló 79,7 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező ingatlant gondos kezek építették 1980 környékén. Ahogy a rendelkezésre álló "szervizkönyv" (műszaki leírás ) mutatja a ház a Bács-Kiskun megyei Családi ház tervek 20-as számú típusház terv alapján épült. A műszaki leírásnak megfelelően az alapja erős, falazata és az egész ház maga masszív, mindent kibíró konstrukció. A ház kívülről szigetelt és színezett. Belső elrendezése alapján két szobát, egy nappalit, egy konyhát, fürdőszobát, valamint előszobát, közlekedőt és kamrát találunk. A kamrából nyíló padlásfeljárón feljutva meggyőződhetünk róla, hogy a tetőtér beépíthető. Az alaprajzon látható, hogy a konyha és a kamra közötti fal egyszerű közfal, melynek eltávolításával egy igazán nagy amerikai konyhás ebédlő alakítható ki, átalakítással az emeleten szobákat kaphat így a CSOK támogatott hitelek kritériumainak az alapterület megfelelhet. A lakásban központi fűtés üzemelt, már elavult vegyes tüzelésű és gázkazánnal, valamint radiátorokkal, a gáz tehát a házban van. A burkolatok régiek, de sehol nem repedezettek. A ház utcafronti ablakait műanyagra cserélték, a konyhaablak fa tokozású. A csendes környéken néha a közelben elhaladó vonatok hangja hallatszik, ez azonban egyáltalán nem zavaró közelségben van. A kert éppen megfelelő nagyságú, a házhoz egy melléképület kapcsolódik, mely felújítható, de el is bontható, így a házhoz egy terasz, vagy egyéb helyiségek is hozzáépíthetőek. A házban található helyiségek: -Előszoba -nagyszoba - kisszoba - Konyha ( kamrafal eltávolításával 17,2 nm ) - Fürdőszoba - WC -Előszoba -Nappali - padlásfeljáró (fala szintén eltávolítható) - Kamra Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ár irányár, amennyiben felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, tekintse meg, tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY