Eladó ház Dunabogdány 70 nm
Eladó ház Dunabogdány 70 nm
Eladó ház Dunabogdány 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8129879
Referenciaszám: M279759-4658553
Frissítve: 2 napja

Dunabogdány eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
570 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
570 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunabogdány központjában, a templomhoz közel, csendes, nyugodt környezetben eladó egy pazar kilátással rendelkező, 70nm-es, családi ház 570nm-es zöldben pompázó, gondozott telken. Az ingatlan Lf-2-s (falusias) építési övezethez tartozik, amely 30%-os beépíthetőséget jelent, átépítés esetén ezt a mértéket lehet kihasználni. Az ingatlan két szobával, egy konyhával, (mindkettő hatalmas ablakokkal),egy fürdőszobával, egy fáskamrával és egy kazántérrel rendelkezik. 2005-ben lett teljeskörűen felújítva, amely érintette a villany (háromfázisú), a víz és a lefolyórendszert is. 2014-ben lett a gáz bevezetve, amely mellett különálló kazán is biztosítja a meleget. 2023 júliusában lett a ház külseje bevakolva és színezve. A kétlégkamrás, bukó-nyíló ablakokon szúnyogháló és műanyag redőny található. Mivel kelet-nyugat elrendezésű az épület, ezért reggeltől estig napfényes az otthon. 2024 januárjában pedig a belső terek kaptak új külsőt. A ház egy 6 méter széles, zöldellő szorgalmi úton közelíthető meg. Az ingatlan kitűnő alapja egy újonnan megálmodott álomotthonnak, amelynek akár felső teraszáról elvehetetlen szuperpanoráma tárul elénk a csodálatos hegyek látványával, az Óváros ódon hangulatával és a Duna pompás látképével. Várom megtisztelő jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1941
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY