Eladó ház Dunabogdány, Plébánia utca 5 80 nm
Eladó ház Dunabogdány, Plébánia utca 5 80 nm
Eladó ház Dunabogdány, Plébánia utca 5 80 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7816416
Frissítve: 9 hónapja

Dunabogdány eladó családi ház 3 szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
456 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2505 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 347 Ft
Második évtől
154 243 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunabogdányban a Plébánia utca 5/c szám alatt eladó egy ca. 80 nm-es 3 szobás, fürdöszobás, felújításra szoruló családi ház, amihez ca. ugyanakkora mellékhelység van építve. A ház egy örök panorámás Duna felé néző 2505 nm-es, tehermentes telekkel eggyüt, de csupán a telek árán privát, közvetítési díj nélkül eladó. A telek mindkét vége aszfaltozott útról jól megközelíthető és beépíthetö. Az enyhén lejtö kert felsö feléböl nagyon messze, szinte egész a Dunáig belátható, azaz semmi épület nem zavarja a távolra látást - ezért is mondható örök panorámásnak... A telek az alul rajta álló házzal együtt, de csupán a telek árán, privát, közvetítési díj nélkül eladó. Az ingatlan per- és tehermentes, így az adás-vételt követően azonnal birtokba vehető. (Pillanatnyilag egy tévesen felhúzott kerítés vágja ketté az a ház elötti udvart/elökertet, azonban ez a kerítés rövid idön belül lebontásra kerül, mert törvénytelenül lett felhúzva. Az udvar teljes egészében hivatalosan a fent eladásra kínált ingatlan tulajdona. Látható a földhivataltól hivatalosan kiállított 2. tervrajzon is.) Bármily kérdés esetén akár e-Mailon (igénylés esetén szívesen küldök az ingatlanról fotókat), akár telefonon - úgy WhatsApp-on, mint Viber-en elérhetö vagyok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakertcsendesvilágospanorámakamrapincemelléképületbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+49 1575 88
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+49 1575 88

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY