Eladó ház Damak 90 nm
Eladó ház Damak 90 nm
Eladó ház Damak 90 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8043904
Referenciaszám: 23019
Frissítve: 3 napja

Damak eladó családi ház 3 szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
100 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2266 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 428 Ft
Második évtől
38 032 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Edelénytől 7 km-re Damak legcsendesebb utcájában, ezt a 88 nm alapterületű felújítandó családi házat, amely 2266 m2-es telken helyezkedik el. A ház 1987-ben szilikátból épült, szerkezetileg stabil. Villany be van vezetve, ivóvíz és a vezetékes gáz nincs kiépítve, de mindkettő bekötési pontja a telekhatáron belül található. Fürdőszoba és illemhelyiség nincs, de kialakíthatóak. A telken található egy fúrt kút, mely öntözésre alkalmas, egy különálló pince, tároló helységek, valamint állattartáshoz szükséges épületek is. A telek mérete és adottsága lehetőséget ad a mezőgazdálkodásra is. Az ingatlan jellemzői: - fa ajtók és ablakok -3 szoba -1 konyha -1 spájz -1 előszoba -1 fürdőszobává kialakítható helység Az ingatlan tehermentes, harminc napon belül birtokba vehető. Templom, emlékpark és egy kis méretű halastó található az utca túloldalán. Az ingatlanhoz tartozik egy gyümölcsfákkal sűrűn ültetett előkert is, ami beletartozik az árba. További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY