Eladó ház Ózd, Hódoscsépány 82 nm
Eladó ház Ózd, Hódoscsépány 82 nm
Eladó ház Ózd, Hódoscsépány 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170914
Referenciaszám: H487591
Frissítve: 1 napja

Ózd eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
120 732 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1065 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Középkorúak figyelem! Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek fontos a csendes, kertvárosi élet, akkor Önnek ajánljuk ezt a bővítési lehetőséggel rendelkező, tágas nappalival rendelkező, tehermentes ingatlant, mely kisállattal is költözhető. Az ingatlan Ózd Hódoscsépány városrészében, a Nagyvölgyi úton található, egy 1065 nm-es telekkel rendelkező, 82 nm-es, felújítandó ház. Az ingatlanban két szoba és egy fürdőszoba található, a fűtést gáz (cirko) biztosítja. A környék csendes és biztonságos, a tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, így a közlekedés sem jelenthet problémát. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közeli főútvonalak könnyen elérhetőek. Az ingatlanhoz tartozik egy kerti tároló, mely praktikus megoldást nyújt a tárolásra. A kert nagysága lehetőséget ad arra, hogy saját zöldségeket, gyümölcsöket termesszenek. Ha Ön szeretne egy csendes, kertvárosi lakásban élni, akkor ne habozzon! Hívjon minket bizalommal, és érdeklődjön az ingatlanról! Az ügyfelek bizalommal kereshetnek kérdéseikkel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY