Eladó ház Cegléd 78 nm
Eladó ház Cegléd 78 nm
Eladó ház Cegléd 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8178675
Referenciaszám: M280989-4693221
Frissítve: ma

Cegléd eladó családi ház 1+2 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
639 744 Ft/m²
78 m²
Alapterület
233 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 163 163 Ft
Második évtől
210 869 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Cegléd belvárosában 3 külön lakrészből álló, kivételesen jó állapotú családi ház - 78 m2 hasznos alapterület (31-24-23 m2) - 233 m2 nagyságú telek - vegyes falazat - fűtés gáz-cirko kazánnal (1. lakrész), illetve új gázkonvektorokkal (2-3. lakrész) - kiváló elhelyezkedés - külön almérők minden közműre - szigetelt homlokzat és födém A ház összesen három, belülről felújított lakrészből áll. Az 1. lakrészben szoba, konyha-étkező, fürdőszoba és előtér, a 2. lakrészben félszoba, konyha-étkező, fürdőszoba és tároló, a 3. lakrészben félszoba, konyha-étkező és fürdőszoba található. Egyik lakrész gáz-cirkó fűtéssel, míg a másik kettő új gázkonvektorokkal van felszerelve, így minden lakónak egyéni komfort érzetet biztosít. Külön almérők vannak minden közműhöz, így az energiafogyasztás könnyen nyomon követhető. Különálló szobákat kínál, így családok és több generáció számára is ideális. Az ingatlan kívülről rendezett, családias hangulatot sugárzó épület. A környék rendkívül barátságos és biztonságos, az infrastruktúra kiváló, a belváros közelsége minden szempontból előnyös. Az ingatlan központi fekvése miatt kiválóan alkalmas befektetési célra, legyen szó kiadásról vagy hozzáadott érték növeléséről. Cegléd belvárosa számtalan szolgáltatást és kényelmi lehetőséget kínál, gyalogos távolságban találhatók üzletek, piac, szépségipari szolgáltatások, kulturális intézmények, pénzintézetek, kávézók és éttermek. A közelben több oktatási intézmény is elérhető, így családok számára is ideális választás lehet az ingatlan. Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával?Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon és tekintsük meg együtt, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY