Eladó ház Cegléd 120 nm
Eladó ház Cegléd 120 nm
Eladó ház Cegléd 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042891
Referenciaszám: 0185KK
Frissítve: 1 hónapja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
415 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
668 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzelje el, hogy a belváros kényelmét ötvözi a vidéki élet nyugalmával! Cegléden ez most elérhető! Eladó egy 120 nm-es, nappali + 4 szobás, összkomfortos, 2 fürdőszobás családi ház 668 nm-es telken, Cegléd belvárosában! A ház tökéletes választás: Nagycsaládosoknak: tágas, világos terek, hatalmas gardrób ami egy egész család holmijait eltárolja Két generációnak: külön bejárattal Természetkedvelőknek: gyönyörű kert, fúrt kút, bográcsozó hely Akik a kényelmet keresik: gáz cirkó, egyedi cserépkályhák, klíma A ház főbb jellemzői: Tágas, világos terek A nappali-konyha-étkező a kertre néz Teljesen gépesített konyha Egyedi tervezésű cseresznyefa konyhabútor gránitlapos munkapulttal Két fürdőszoba Gigantikus méretű modern gardrób ruha liftekkel Klimatizált nappali Sok melléképület Fúrt kút, kerekes kút Bográcsozó hely Hangulatos kert Szaletli A fűtés gáz cirkóval, egyedi cserépkályhákkal biztosított Cegléd ideális választás: Budapesttől csak 70 km-re Dinamikusan fejlődő város Kiváló munkalehetőségek Termálfürdő, wellness szálloda, kalandpark, Aquapark, Uszoda, új Sportcsarnok Minden a közelben, ami a napi élethez szükséges: iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség, bevásárló központ, játszótér, KRESZ park. Ne habozzon, hívjon és nézzük meg együtt! További információkért és megtekintésért keressen bizalommal akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat! Extra: A ház tehermentes, rövid időn belül költözhető. Hívjon most, és legyen Öné ez a gyönyörű családi ház! (belső azonosító: 0185KK)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógarázskertkertkapcsolatoscsendesvilágospanorámaamerikai konyhaétkezőkamragardróbteraszmelléképületműhelyinternetbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettvízórásriasztóklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisné Szalonnás Klára New Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisné Szalonnás Klára New Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY