Eladó ház Budapest XVII. kerület, Szőlőliget utca 209 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Szőlőliget utca 209 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Szőlőliget utca 209 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7681856
Referenciaszám: 1514_ujei
Frissítve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 179,99 millió Ft

179,99 millió Ft
861 196 Ft/m²
209 m²
Alapterület
660 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 588 530 Ft
Második évtől
760 607 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KISEBB ÉRTÉKŰ INGATLAN BESZÁMÍTHATÓ! Így nem muszáj eladnia a lakását, ahhoz hogy ezt a házat megvásárolja. KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGBAN MAGA A TERMÉSZET, ÉS EGY GYÖNYÖRŰ, MODERN, IGÉNYES ÖKÖPARK… Eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 2 szintes családi ház, az idei év utolsó negyedévében elkészülő, prémium minőségű, SZŐLŐLIGET ÖKOPARK-ban a 16. és a 17. kerület határának közelében. A 660 m2-es telken fekvő ház, 188,49 m2-es + összesen 42,21 m2 terasszal rendelkezik. Azaz a terasz felével számolva a ház 209 m2-es. (pluszban burkolt kocsibeálló is épül) A földszinten a nappalin kívül egy hálószoba, és az emeleten még négy található. Azaz összesen NAPPALI + 5 HÁLÓSZOBÁS a ház. (Bár, ha Önnek szüksége van rá, akkor akár a GARÁZS-ból még egy plusz szoba kialakítható, azaz nappali + 6 szoba is kihozható a házból.) MŰSZAKI TARTALOM: 30 cm-es Porotherm tégla falak + 15 cm vastag Dryvit szigetelés 7 légkamrás műanyag ablakok (szürke színben), K=1,0 üvegezéssel 13 kW Daikin hőszivattyú (padlófűtés) Melegvíz tárolása 200 l-es hőszigetelt tárolóban Oldalfali fan-coilok 7db Helyiségenként szabályozható fűtés-hűtés A 2024-es energetikai besorolás alapján is A+-os az épület! Napelemmel pedig még jobb lehet! ... és az Ön által választott burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal fejezik be a házat. A ház kifejezetten világos a rengeteg ablaknak köszönhetően, és ezeken az ablakokon keresztül részben a szomszédos új, modern házakat láthatja, részben zöld fákat, és még fákat, és még fákat... Az Ökoparkban található egy - szökőkúttal, és úszkáló kacsákkal rendelkező - Dísztó, de egy 20-30 perces sétával a (16 hektáros) Naplás-tavat is elérheti, akár közben érintve a közeli erdőben található Naplás-tavi kilátót. Ez a reggeli futáshoz is ideális helyszín, vagy egy hétvégi sétához a gyerekekkel, vagy a kutyával. A GYEREKEK SZÁMÁRA EZ EGY PARADICSOM. szaladgálhatnak a Dísztó melletti parkos részen, etethetik a kacsákat, vagy egy kis sétával elérhetik az erdőt, ahol számtalan érdekes dolog lehet számukra (is). De épül itt étterem, óvoda, és bölcsőde is. Átadás: 2024. nyár CSOK Plusz felvehető a házra. Ha eljön megnézni, ígérem, hogy nem fog csalódni ebben a gyönyörű, harmonikus környezetben. Várom a hívását, akár hétvégén, akár az esti órákban is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A+
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY