Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 105 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 105 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054593
Referenciaszám: H482930
Frissítve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 70,9 millió Ft

70,9 millió Ft
675 238 Ft/m²
105 m²
Alapterület
556 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 828 Ft
Második évtől
299 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy kertkapcsolatos családi ház Budapest 17. kerületében! A kockaépület nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik egy csendes, nem zajos kiváló közlekedéssel rendelkező környéken szeretnének lakni. Közlekedés: Rákoscsabai vasútállomás csupán 9 perc gyalog. Buszok melyek az Örs vezér terre visznek 30perc alatt; 176E, 276E 484, 198, (908-as éjszakai) 6 perc gyalog. -teljesen felújított csatornarendszer -műanyag nyílászárók -fűtés gázkonvektorral biztosított, -klímával felszerelt. A közelben, minden fontos a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egység megtalálhatók (bevásárlási lehetőségek, SPAR, háziorvos, iskola, óvoda. Az utcában a parkolás ingyenes, de kettő autónak, az udvaron belül is van lehetősége parkolni. A ház egy jó termőtalajú, telken fekszik, ami (556 nm) ez kiváló lehetőség biokertészkedésre, saját termelésű élelmiszer előállításra, vagy pihenő- és játszó, illetve díszfás kert kialakítására. A Nettó 105 nm-en felül a házhoz továbbá még tartozik egy 9 nm-es fáskamra, és egy 11 nm-es szoba amit ugyan jelenleg most nem lakják, csak tárolásra használnak, de kialakítható lakhatásra is. Rugalmasan, akár munkaszüneti napokon is van módja megtekinteni az általam hirdetett ingatlant. Amennyiben a vásárlást hitel bevonásával tervezi, nekünk ez nem jelent akadályt, ugyanis ebben is számíthat szakembereinkre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Richárd Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Richárd Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY